Elektronički sklopovi – udž. za 3.r.

Elektronički sklopovi – udž. za 3.r. - Furčić, Nediljka | Caritasspiritistcenter.org

...ite u VBZ online knjižari poznati naslov Elektronički sklopovi - udž ... Udžbenici Za Tehničke Srednje Škole I Gimnazije ... . za 3.r. autora Furčić, Nediljka. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Elektronički sklopovi, radna bilježnica za 3. razred četverogodišnjih strukovnih škola u području elektrotehnike. Radna bilježnica, čija pitanja slijede redoslijed poglavlja udžbenika, treba poslužiti za provjeru usvojenosti novih pojmova. U svrhu praktične primjene teorijskog znanja u njoj su dani i zadaci ... Tvrtke, poslovni subjekti - Sklopovi, elektronički, za ... ... . U svrhu praktične primjene teorijskog znanja u njoj su dani i zadaci za laborat...

INFORMACIJA

AUTOR
Furčić, Nediljka
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Elektronički sklopovi – udž. za 3.r..pdf

OPIS

Elektronički sklopovi, udžbenik s multimedijalnim sadržajem za 3. razred četverogodišnjih strukovnih škola u području elektrotehnike Ovaj udžbenik namijenjen je za nastavni predmet “Elektronički sklopovi” za 3. razred četverogodišnjih strukovnih škola u području elektrotehnike, za poučavanje u zanimanjima: elektrotehničar, tehničar za elektroniku, tehničar za radiokomunikacije, tehničar za telekomunikacije, tehničar za procesnu tehniku i tehničar za računalstvo. Udžbenik se može koristiti u izbornoj nastavi iz elektroničkih sklopova, kao i u drugim zanimanjima u kojim se obrađuju sadržaji obrađeni u udžbeniku. Udžbenik je koncipiran tako da se vizualno približe strogi i složeni znanstveni zahtjevi u opisivanju pojava i elementarnih matematičkih proračuna. Zbog složenog nastavnog sadržaja cjelokupno nastavno gradivo u udžbeniku složeno je u šesnaest tematskih cjelina, a zatim je svaka cjelina podijeljena na manje podcjeline. Navedene cjeline obrađuju gradivo iz poluvodičkih komponenti i jednostavnijih elektroničkih sklopova. Razumijevanje jednostavnijih sklopova osnovni je preduvjet za razumijevanje složenijih elektroničkih sklopova i uređaja. Također, svaka cjelina propraćena je pitanjima za provjeru znanja. Čestim ukazivanjem na primjenu nastojalo se što češće uspostaviti vezu s praktičnom primjenom fizikalnih zakona i pojava. Udžbenik u cijelosti daje dobre osnove, ali omogućuje i daljnju nadogradnju znanja i vještina u području elektronike. Kako je nastavni plan i program složen i opsežan, predlaže se se neke cjeline obrade skraćeno. Takve cjeline označene su zvjezdicom, primjerice: 1.3.2 Dinamička svojstva diode*. Za provjeru usvojenosti novih pojmova udžbenik prati i radna bilježnica.

Želite li pročitati knjigu?Elektronički sklopovi – udž. za 3.r. u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Furčić, Nediljka. Čitati Elektronički sklopovi – udž. za 3.r. Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE