U vrtlogu sudbine: Murkina priča (1. dio)

U vrtlogu sudbine: Murkina priča (1. dio) - Bezmen, Nermin | Caritasspiritistcenter.org

... vrtlogu sudbine sa svojim dijelovima Seyit i Šura i Murkina priča plod je tog dugotrajnog i predanog autoričina istraživanja ... Osvojite naslove: Agencija za roditelje i U vrtlogu sudbine ... . Odmah je osvojio najširu publiku, pa je prema njemu snimljena i istoimena hit TV-serija s karizmatičnim glumcem Kivançem Tatlituĝom u glavnoj ulozi. Pratimo uspone i padove mladog para. Njihovi pogledi na život se poprilično razlikuju: dk Seyit mašta o Americi, Murka se nipošto ne želi odvojiti od majke. Hoće li Murkina nezrelost i Seyitova neprežaljena uspomena na ljubav sa Šurom presuditi novoj vezi? Izdanje: Znanje, meki uv ... U vrtlogu sudbine : Murkina priča, I dio by Nermin Bezmen ... . Hoće li Murkina nezrelost i Seyitova neprežaljena uspomena na ljubav sa Šurom presuditi novoj vezi? Izdanje: Znanje, meki uvez, cijena 30 kn. Roman U vrtlogu sudbine sa svojim dijelovima Seyit i...

INFORMACIJA

AUTOR
Bezmen, Nermin
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
U vrtlogu sudbine: Murkina priča (1. dio).pdf

OPIS

Nakon rastanka od Šure, Kurt Seyit se odlučuje smiriti i uplovljava u bračnu luku s mladom Murkom. Uspomene na burnu ljubav prate ga i dalje, ali razvija i duboke osjećaje prema svojoj djetinjastoj, stidljivoj, ali i ljubomornoj ženi. Uskoro dobivaju i prvo dijete. Seyit se probija u ugostiteljstvu, no Murku uznemiruju noći koje zbog prirode njegova posla provode odvojeno, kao i Šurina sjena koja se povremeno nadvija nad njima. Pratimo uspone i padove mladog para. Njihovi pogledi na život se poprilično razlikuju: dok Seyit mašta o Americi, Murka se nipošto ne želi odvojiti od majke. Hoće li Murkina nezrelost i Seyitova neprežaljena uspomena na ljubav sa Šurom presuditi novoj vezi? Nermin Bezmen, jedna od najprodavanijih spisateljica u Turskoj i autorica četiriju romana, bila je uspješna novinarka i televizijska voditeljica kad se upustila u istraživanje svojih korijena po Krimu, Rusiji, Pruskoj, Rumunjskoj i Francuskoj i napisala svoju prvu povijesnu sagu inspiriranu stvarnim događajima iz vlastite obitelji. Roman U vrtlogu sudbine sa svojim dijelovima Seyit i Šura i Murkina priča plod je tog dugotrajnog i predanog autoričina istraživanja. Odmah je osvojio najširu publiku, pa je prema njemu snimljena i istoimena hit TV-serija s karizmatičnim glumcem Kivançem Tatlituĝom u glavnoj ulozi.

Želite li pročitati knjigu?U vrtlogu sudbine: Murkina priča (1. dio) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bezmen, Nermin. Čitati U vrtlogu sudbine: Murkina priča (1. dio) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE