Tom Gates – Sve je super (više-manje)

Tom Gates – Sve je super (više-manje) - Pichon, Liz | Caritasspiritistcenter.org

...s - Sve je super (više-manje) Autor: Pichon, Liz ... Ponuda naslova 2017.-2018. - Čitamo mi, u obitelji svi ... . 79,00 kn. Na zalihi. Dodaj u košaricu. Dodaj u listu želja. ISBN: 9789530609884 Izdavač: Školska knjiga d.d. Područje: Dječja književnost Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-1071840 Kategorija: dječja knjiga Oznake: strip dnevnik, urnebesni zabavni dječji roman Jezik: Hrvatski ... U trećem nastavku super zabavnog serijala o Tomu Gatesu Tom planira svoju proslavu rođendana i uzbuđen je zbog sudjelovanja Derekovog psa Kokota na izložbi pasa. No, sretne trenutke uvijek naruši Tomova stari ... search | Sarajevo Publishing ... . No, sretne trenutke uvijek naruši Tomova starija sestra Delia, a postoji i opasnost od djedova nastupa na rođendanskoj zabavi i bakina kuhanja. U školi se događa mali incident s profesoricom Worthington, ali inače sve je ... Liz Pichon:Tom Gates - Sve je super (više-manje), 3. knjiga, bro...

INFORMACIJA

AUTOR
Pichon, Liz
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Tom Gates – Sve je super (više-manje).pdf

OPIS

U trećem nastavku super zabavnog serijala o Tomu Gatesu Tom planira svoju proslavu rođendana i uzbuđen je zbog sudjelovanja Derekovog psa Kokota na izložbi pasa. No, sretne trenutke uvijek naruši Tomova starija sestra Delia, a postoji i opasnost od djedova nastupa na rođendanskoj zabavi i bakina kuhanja. U školi se događa mali incident s profesoricom Worthington, ali inače sve je super! Zabavno, duhovito štivo s odličnim ilustracijama. Prevela s engleskoga Petra Matić.

Želite li pročitati knjigu?Tom Gates – Sve je super (više-manje) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pichon, Liz. Čitati Tom Gates – Sve je super (više-manje) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE