Lijek za strah

Lijek za strah - Rankin, Lissa | Caritasspiritistcenter.org

...i "Lijek za strah" otkrijte što naši strahovi govore o nama, kako ih iskoristiti na pravi nacin i posljedicno razviti hrabrost te zivjeti ispunjen i sretan zivot ... Homeopatija - kuglice spasa | Zdravlje | Holistička medicina ... . "Zivoti vecine ljudi podlozni su stresnom... Lijek za strah, Lissa Rankin. Knjiga je podijeljena u tri dijela u kojima autorica pojašnjava tjelesne manifestacije i fiziologiju straha i kako on utječe na pojavu bolesti (I. Kako strah razbolijeva), uzroke... Lijek za strah book. Read 53 reviews from the world's largest community for readers. Goodreads helps you keep track of books ... Pravni lijek za strah ... ... Lijek za strah book. Read 53 reviews from the world's largest community for readers. Goodreads helps you keep track of books ...

INFORMACIJA

AUTOR
Rankin, Lissa
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Lijek za strah.pdf

OPIS

Napokon autorica iz medicinskih krugova koja se temeljito posvetila sveprisutnom strahu kao važnom uzročniku bolesti u suvremenom svijetu i ponudila niz rješenja za uklanjanje mentalnog sklopa koji stvara bolest. dr. Wayne W. Dyer Strah s kojim se nismo izborili oduzima nam životnu radost, pretvara nas u svoje zatočenike i ugrožava nam zdravlje, postajući ozbiljan faktor rizika za srčani udar, dijabetes ili rak. Oslanjajući se na znanstvena istraživanja i snažne osobne priče, dr. Lissa Rankin pojašnjava kako nas strah koji prihvatimo na koncu može izliječiti jer nam ukazuje na sve ono što u našem životu nije kako treba. Iz knjige saznajemo kako misao ispunjena strahom utječe na fiziologiju i s vremenom nas razbolijeva, kako razlikovati istinski strah (uzrokovan stvarnom prijetnjom) od lažnog straha (koji pokreće stresnu reakciju koja potkopava zdravlje), kako preoblikovati stav prema neizvjesnosti da nas više ne bi plašila već postala put prema mogućnostima i autentičnom življenju za koje smo stvoreni.

Želite li pročitati knjigu?Lijek za strah u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rankin, Lissa. Čitati Lijek za strah Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE