Moje male priče za svaki dan (27 priča)

Moje male priče za svaki dan (27 priča)

...-Knjige-Djecje-knjige/Moje-male-price-za-svaki-dan/p/D0045QE ... Vijesti - N1 ... . 99,90 kn. HRK. outOfStock. Opis proizvoda. Ova zbirka sadrži 27 zabavnih i poučnih kratkih priča i namijenjena je svim uzrastima - od najmlađih početnika do iskusnijih čitača koji znaju i velika i mala slova. Books Croatia. Moje male price za svaki dan. Pesme i priče za decu. Humanitarne akcije. Еkonomski rasizam. Moje iskustvo je da veoma malo ljudi zaradi velike boginje kada se njima izloži", zapisao je Džon Tilden. "Moje studije su pokazale da netretirani kancer kod obolel ... Ministar za inovacije patentirao novi izum! ... . "Moje studije su pokazale da netretirani kancer kod obolelih ostavlja obolelima do četiri puta veće šanse za duži život, nego tretirani. Potraga za nestalim Matejem Perišem (27) iz Splita ušla je u 27. dan. Kako je Objektiv već pisao, isplivale su nove i...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Moje male priče za svaki dan (27 priča).pdf

OPIS

Zbirka sadrži 27 zabavnih i poučnih kratkih priča i namijenjena je svim uzrastima – od najmlađih početnika do iskusnijih čitača koji znaju i velika i mala slova. Sastoji se od dva dijela, prvi dio ima tiskana slova za učenje čitanja, a drugi ima duže rečenice za naprednije čitače. Razgovorom o pročitanome djeca će imati nove teme za razgovor s roditeljima i prijateljima.

Želite li pročitati knjigu?Moje male priče za svaki dan (27 priča) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Moje male priče za svaki dan (27 priča) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE