Čarobnjak iz Oza

Čarobnjak iz Oza - Baum , Lyman Frank | Caritasspiritistcenter.org

...arobnjak iz Oza je američki fantastični avaturistički mjuzikl snimljen 1939 ... Carobnjak Iz Oza ... . u produkciji MGM-a. Scenarij su napisali Noel Langley, Florence Ryerson, Edgar Allan Wolf a zasnovan je na popularnom romanu autora L. Frank Baum. Lyman Frank Baum: Čarobnjak iz Oza. I potom skoči u vodu, a Limeni Drvosječa se snažno uhvati za njegov rep i Lav započne plivati svom svojom snagom prema obali. Iako je Lav bio krupan... Bosansko narodno pozirište ZenicaFrank L. Baum - Nina Kleflin: ... Čarobnjak iz Oza Lyman Frank Baum - Sjedi 5 ... ... Bosansko narodno pozirište ZenicaFrank L. Baum - Nina Kleflin: ...

INFORMACIJA

AUTOR
Baum , Lyman Frank
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Čarobnjak iz Oza.pdf

OPIS

Čarobnjak iz Oza prekrasna je bajka ili fantastična priča o djevojčici Dorothy koju, zajedno s njezinim psićem, zahvati uragan i odnese daleko od rodne kuće u neobičnu Zemlju Oz. Njezina je najveća želja da se vrati kući, ali do ostvarenja ove želje dalek je put na kojem ona susreće nezaboravne likove – Strašilo, Limenog čovjeka, Drvosječu i Lava te s njima zajedno svladava mnoge prepreke. Knjiga veliča snagu prijateljstva, požrtvovnosti i hrabrosti, pa je zbog toga i danas privlačna mladim čitateljima.

Želite li pročitati knjigu?Čarobnjak iz Oza u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Baum , Lyman Frank. Čitati Čarobnjak iz Oza Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE