BMW: fascinacija koja pokreće

BMW: fascinacija koja pokreće - Heil, Carsten | Caritasspiritistcenter.org

...W - Fascinacija koja pokreće Godina izdanja: 2012 Format: 21,5×26,5 Uvez: tvrdi Broj ... HEP - Energija koja pokreće Hrvatsku - N1 ... . BMW - Fascinacija koja pokreće. Cijena. 150 kn ~ 21 €. Pet jezika ljubavi: Tajna ljubavi koja traje - Gary Chapman. Žena koja je legla u krevet na godinu dana - Sue Townsend. BMW. Fascinacija koja pokreće. Tehnika. Kopneni i zračni promet. Priča o povijesti BMW-ovih motocikala o početaka dvadesetog stoljeća pa sve do danas dokumentirana je i prikazana fotografijama. Dotaknuti su i važni događaji koji su znatno utjecali na razvoj poj ... Test BMW M235i Gran Coupe - pozostała fascynacja... ... . Dotaknuti su i važni događaji koji su znatno utjecali na razvoj poj...

INFORMACIJA

AUTOR
Heil, Carsten
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
BMW: fascinacija koja pokreće.pdf

OPIS

Motocikli s plavo-bijelim amblemom propelera oduvijek predstavljaju tehnički napredak i najvišu kvalitetu. U ovoj knjizi ćemo na temeljit i očaravajući način objasniti napetu, gotovo 90 godina staru i vrlo uspješnu priču BMW-ovih motocikala. Spomenut ćemo ključne događaje i najveće uspjehe BMW-a od početka 20. stoljeća pa sve do danas. Detaljno su opisani svi najznačajniji modeli. Informativnim tekstovima s više od 130 povijesnih fotografija kao i izvrsnim fotografijama u boji dokumentirat ćemo san o slobodi, brzini i sportskoj eleganciji Made in Germany. Ovo je kultna knjiga za svakog vozača, ali i ljubitelja BMW-ovih motocikala!

Želite li pročitati knjigu?BMW: fascinacija koja pokreće u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Heil, Carsten. Čitati BMW: fascinacija koja pokreće Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE