Dućan kod svrake

Dućan kod svrake - Škrinjarić, Sunčana | Caritasspiritistcenter.org

...od svrake je još jedna dječja poslastica iz pera slavne hrvatske književnice za djecu, Sunčane Škrinjarić ... Lektira Dućan Kod - Free People Check with News... - Yasni.com ... ... Dućan kod svrake, Sunčana Škrinjarić... | Abrakadabra web shop ... od svrake je još jedna dječja poslastica iz pera slavne hrvatske književnice za djecu, Sunčane Škrinjarić. Kao i sva njena djela i ovo obiluje izuzetno maštovitim prikazima čarobnog svijeta bajke. Audio prica Ducan kod svrake sa albuma Iz price u pricu Suncane Skrinjaric. Dućan ...

INFORMACIJA

AUTOR
Škrinjarić, Sunčana
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dućan kod svrake.pdf

OPIS

Vrabac Sivokap glavni je junak ove zanimljive i živopisne zimske priče o dućanu koji je u deblu golemog hrasta otvorila stara svraka. Oduševljen dućanom u kojem uz svraku rade bijeli miš, vjeverica i sova, Sivokap kupuje kapu i šal koje je platio gumbom jer se kod svrake ne plaća novcem. Sivokap je, zadovoljan kupovinom i umotan u novi šal, odlučio posjetiti svrakin dućan i na proljeće.

Želite li pročitati knjigu?Dućan kod svrake u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Škrinjarić, Sunčana. Čitati Dućan kod svrake Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE