Motel Zalaz

Motel Zalaz - St. James, Simone | Caritasspiritistcenter.org

...alaz. 94,29kn. Tajne oronula motela na sporednoj cesti posve su zaokupile mladu ženu, baš kao i njezinu tetu prije trideset pet godina ... Motel Zalaz - Krimići i trileri - Romani - Književnost | Pinterest ... ... Editions of The Sun Down Motel by Simone St. James ... alaz. 94,29kn. Tajne oronula motela na sporednoj cesti posve su zaokupile mladu ženu, baš kao i njezinu tetu prije trideset pet godina. Motel Zalaz, nalazi se u gradiću Fellu, na sjeveru američke savezne države New York smješten uz lokalnu, prašnjavu cestu. Simone St.James: Motel Zalaz. Naklad...

INFORMACIJA

AUTOR
St. James, Simone
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Motel Zalaz.pdf

OPIS

Motel Zalaz Tajne oronula motela na sporednoj cesti posve su zaokupile mladu ženu, baš kao i njezinu tetu prije trideset pet godina. U Fellu, gradiću na sjeveru američke savezne države New York, motel Zalaz jedan je od brojnih sličnih cestovnih svratišta. Neki su njegovi gosti samo na proputovanju, drugi su mještani koji pokušavaju skriti svoje tajne. Godine 1982. u njemu kao recepcionarka u noćnoj smjeni radi Viv Delaney, pokušavajući zaraditi za odlazak u New York. Ali nešto je u motelu Zalaz vrlo čudno i uskoro Viv odluči razotkriti sve njegove mračne tajne… Od ovoga će vam se nadnaravnog trilera podignuti dlačice na vratu.

Želite li pročitati knjigu?Motel Zalaz u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor St. James, Simone. Čitati Motel Zalaz Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE