Prepoznavanje gljiva

Prepoznavanje gljiva - Jordan, Peter | Caritasspiritistcenter.org

...riručnik za prepoznavanje. Ovaj priručnik, u obliku plastificiranih kartica, namijenjen je svima onima koji se bave sakupljanjem gljiva, kao i izletnicima u prirodu ... PREPOZNAVANJE GLJIVA - superknjizara.hr ... . U njemu ćete naći preko 100 slika gljiva snimljenih u prirodnom okruženju. Za lakše prepoznavanje i sigurno korištenje gljive, ispod svake slike naći ćete ... Prepoznavanje gljiva može biti frustrirajuće ako ste prethodno prelistali stotine ilustracija gljiva, a sve vam se čine istima. Ova bi knjiga trebala olakšati taj postupak. Knjiga prikazuje najbolje jestive gljive, vrste koje rastu u određeno doba godine te skreće pozornost na otrovne sro ... Gljive - priručnik za prepoznavanje - shop.skolskaknjiga.hr ... . Ova bi knjiga trebala olakšati taj postupak. Knjiga prikazuje najbolje jestive gljive, vrste koje rastu u određeno doba godine te skreće pozornost na otrovne srodnike i smrtonosne vrste gljive koje se često ... Ne eksperimentiraj na sebi i svojim bližnjima s jestivošću sumnjive i nedovoljno poznate gljive. Pravi poznavalac i ljubitelj gljiva se postaje polako, istrajnim proučavanjem literature, razmjenom iskus...

INFORMACIJA

AUTOR
Jordan, Peter
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Prepoznavanje gljiva.pdf

OPIS

Prepoznavanje gljiva – Ilustrirana enciklopedijaVodič za prepoznavanje, branje i pripremu gljiva. Abecedni pregled s fotografijama najpoznatijih gljiva, viđenih in situ i izbliza. Kratka informacija o staništu i sezoni te savjet za pripremu svake gljive. Pažljivo odabran vodič za identifikaciju otrovnih i nejestivih vrsta. Prepoznavanje gljiva može biti frustrirajuće ako ste prethodno prelistali stotine ilustracija gljiva, a sve vam se čine istima. Ova bi knjiga trebala olakšati taj postupak. Knjiga prikazuje najbolje jestive gljive, vrste koje rastu u određeno doba godine te skreće pozornost na otrovne srodnike i smrtonosne vrste gljive koje se često nalaze među izvrsnim jestivim gljivama. Odlomak u kojem su obrađene otrovne vrste pomoći će vam u prepoznavanju i potaknuti da ih se što prije riješite. Međutim, savjete u ovoj knjizi primite s oprezom. I ne zaboravite, najvažniji savjet je: ako sumnjate u gljivu, nikad je nemojte ubrati i nikad nemojte jesti nešto što sa sigurnošću ne možete prepoznati.

Želite li pročitati knjigu?Prepoznavanje gljiva u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Jordan, Peter. Čitati Prepoznavanje gljiva Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE