Vodič za razumijevanje investiranja u financijsku imovinu

Vodič za razumijevanje investiranja u financijsku imovinu - Bebek, Sandra | Caritasspiritistcenter.org

...ša investicijska odiseja započne ovim vodičem ... Poreska Uprava :: Zakoni :: Zakon o porezima na imovinu ... . On će vam pomoći da shvatite osnove ulaganja u financijsku imovinu i rizike koja ona nose, vjerujemo sasvim dovoljno da se nikad ne dovedete u situaciju da upropastite sav svoj kapital. On će vam pomoći da shvatite osnove ulaganja u financijsku imovinu i rizike koja ona nose, vjerujemo sasvim dovoljno da se nikad ne dovedete u situaciju da upropastite sav svoj kapital. Stoga, prije no što svoje uštede izložite r ... Vodič za razumijevanje investiranja u financijsku imovinu ... . Stoga, prije no što svoje uštede izložite riziku, potrudite se detaljno svladati ovaj vodič! Ovaj vodič će vas voditi korak po korak u intrigantni svijet financijskih investicija. Uz jednostavna objašnjenja i obilje živopisnih ilustracija, aforizama, izreka i filozofskih misli koji prate tekst, vjerujemo da će vam biti zanimljiv za čitanje, tim više što ne zahtijeva nikakvo posebno predznanje...

INFORMACIJA

AUTOR
Bebek, Sandra
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za razumijevanje investiranja u financijsku imovinu.pdf

OPIS

Nemoj investirati prije negoli se detaljno upoznaš s prirodom i uvjetima investicija; odaberi one investicije koje su vrijedne same po sebi.Neka vaša investicijska odiseja započne ovim vodičem. On će vam pomoći da shvatite osnove ulaganja u financijsku imovinu i rizike koja ona nose, vjerujemo sasvim dovoljno da se nikad ne dovedete u situaciju da upropastite sav svoj kapital. Naravno, na tom području svatko može pogriješiti, a ponajviše novopečeni investitori s nerealnim očekivanjima i nedovoljnim znanjem. Stoga, prije no što svoje uštede izložite riziku, potrudite se detaljno svladati ovaj vodič. On će vam ujedno biti putokaz za daljnje istraživanje i izučavanje financijskih investicija. Većina hrvatskih građana nema jasnu predodžbu o tome što su to dionice, obveznice, investicijski fondovi, koje su njihove specifičnosti i kako funkcioniraju financijska tržišta. U trenutku kada moraju donijeti važne odluke o štednji i investiranju, financijska nepismenost može imati tragične posljedice. Čak i oni koji su se upustili u svijet financijskih investicija, u najvećem broju slučajeva imaju tek osnovne pojmove o burzovnom trgovanju. No zahvaljujući snažnom rastu tržišta u proteklih nekoliko godina, neki od njih mogli su poprilično zaraditi. Sada kada se taj rast usporava više će do izražaja doći pravi poznavatelji temeljne analize vrijednosnica i burzovnog trgovanja. Zaključak je, dakle, jednostavan: danas je teže biti početnik u kupnji dionica nego što je to bilo prije 4-5 godina. S druge pak strane, ovo je idealno vrijeme za edukaciju. Dok čekate povoljniju situaciju na burzi, imate dovoljno vremena da se dobro pripremite za slijedeći ciklus rasta. Neka vaša investicijska odiseja započne s ovim vodičem. On će vam pomoći da shvatite osnove ulaganja u financijsku imovinu i rizike koja ona nose, vjerujemo sasvim dovoljno da se nikad ne dovedete u situaciju da upropastite sav svoj kapital. Naravno, na tom području svatko može pogriješiti, a ponajviše novopečeni investitori s nerealnim očekivanjima i nedovoljnim znanjem. Stoga, prije no što svoje uštede izložite riziku, potrudite se detaljno svladati ovaj vodič. On će vam ujedno biti putokaz za daljnje istraživanje i izučavanje financijskih investicija.

Želite li pročitati knjigu?Vodič za razumijevanje investiranja u financijsku imovinu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bebek, Sandra. Čitati Vodič za razumijevanje investiranja u financijsku imovinu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE