Ultimativno blago MU

Ultimativno blago MU - Anne, Melody | Caritasspiritistcenter.org

...ite u VBZ online knjižari poznati naslov Ultimativno blago MU autora Anne, Melody ... blago zemlje -- Mali oglasi i prodavnice # Goglasi.com ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Alexa Mills izabrana je za sudjelovanje na humanitarnom putovanju na Filipine. Uzbuđena je zbog putovanja svog života, ali sve će se promijeniti kada se u avionu nađe s Lanceom Stormom, muškarcem s kojim je provela noć na vjenčanju svoje sestre za Ashto Ultimativno blago. Alexa Mills izabrana je za sudjelovanje na humanitarnom putovanju na Filipine. U ... Beauty savjeti za ultimativno najbolji selfie - Wall.hr ... . Alexa Mills izabrana je za sudjelovanje na humanitarnom putovanju na Filipine. Uzbuđena je zbog putovanja svog života, ali sve će se promijeniti kada se u avionu nađe s Lanceom Stormom, muškarcem s kojim je provela noć na vjenčanju svoje sestre za Ashtona Storma. Ultimativno blago book. Read 110 reviews from the world's largest community for readers. ...

INFORMACIJA

AUTOR
Anne, Melody
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ultimativno blago MU.pdf

OPIS

Alexa Mills izabrana je za sudjelovanje na humanitarnom putovanju na Filipine. Uzbuđena je zbog putovanja svog života, ali sve će se promijeniti kada se u avionu nađe s Lanceom Stormom, muškarcem s kojim je provela noć na vjenčanju svoje sestre za Ashtona Storma. Lance i Alexa provest će zajedno mjesec dana u nepoznatoj zemlji, a za nju će to biti pravo iskušenje. Boriti se protiv očite privlačnosti prema tom muškarcu ili se prepustiti strastima? Odrastajući uz loš primjer nasilnog oca i nemoćnu majku, Lexie zna koliko loše mogu završiti brakovi. Po povratku kući, Lance ju zamoli da provede Božićne praznike s njegovom obitelji. Objašnjava joj da će se, budu li se pretvarali da su par, možda napokon svi prestati miješati u njegov ljubavni život. Hoće li Lexie zaboraviti da je njihova veza samo puka gluma kada ju obitelji Anderson i Storm dočekaju raširenih ruku? Hoće li se i dalje voditi vlastitim strahovima i pobjeći od svega jednom kada se tjedan iz snova približi svome kraju?

Želite li pročitati knjigu?Ultimativno blago MU u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Anne, Melody. Čitati Ultimativno blago MU Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE