Skrivena stvarnost

Skrivena stvarnost - Greene, Brian | Caritasspiritistcenter.org

...svima:)Dobro došli na kanal ``Zvjezdani trag`` i današnje tumačenje tarota na temu skrivene istine/stvarnosti o ovom odnosu (odaberi grupu ... dinajina sjećanja | Skrivena stvarnost... ... ... Skrivena stvarnost paralelni svemiri I temeljni kozmološki zakoni. Skrivena stvarnost istražuje tu mogućnost. Dok sam pisao Skrivenu stvarnost, na umu sam imao da čitatelj... Skrivena stvarnost. Paralelni univerzumi i duboki zakoni kosmosa. Skrivena stvarnost istražuje tu mogućnost. Mnoga pitanja koja razmatramo identična su, ... Skrivena Stvarnost - Brien Greene ... . Mnoga pitanja koja razmatramo identična su, ...

INFORMACIJA

AUTOR
Greene, Brian
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Skrivena stvarnost.pdf

OPIS

Skrivena stvarnost treće je veliko popularno-znanstveno djelo Briana Greenea. Kao i “Elegantni svemir” te “Tkivo svemira”, vrsnim pripovjedačkim stilom, prepunim analogija, opisa i metafora autor kao da piše kakav napeti roman. Temeljna tema knjige je pretpostavka o postojanju višestruke realnosti, koja se u zadnjih desetak godina nametnula kao posljedica istraživanja temeljnih zakonitosti svemira. Moguće je postojanje višestrukoga svemira – multiverzuma – u kojem se događaji zbivaju u paralelnim svjetovima gdje svaka jedinka iz univerzuma koji poznajemo može imati svoje dvojnike. Pokazalo se, međutim, da takvo postojanje višestrukih svjetova ne proizlazi samo iz najnovijih kozmoloških istraživanja (koja obuhvaćaju, primjerice, širenje svemira ili teoriju struna), već se pojavljuje i kao dodatna mogućnost u dobro poznatim teorijama kao što su kvantna fizika, teorija relativnosti, standardni model u teoriji čestica te u pristupu računalnim simulacijama. Postoje dakle paralelni svjetovi o kojima možemo samo nagađati uz pomoć složene matematike, a Greene se smiono pita kako je moguće osigurati napredak fundamentalne znanosti ako postoji stvarnost skrivena našim mogućnostima opažanja. – dr. Vjera Lopac, iz recenzije *** Brian Greene je diplomirao na Harvardu, doktorirao na Oxfordu, a danas je profesor matematike i fizike na Sveučilištu Columbia. Jedan je od vodećih svjetskih teorijskih fizičara i zaslužan je za mnoga prijelomna otkrića s područja fizike superstruna.

Želite li pročitati knjigu?Skrivena stvarnost u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Greene, Brian. Čitati Skrivena stvarnost Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE