Elisine vragolije

Elisine vragolije - Evans, Dayana | Caritasspiritistcenter.org

... vragolije - Kad se objave zaruke Elenore, lady Dorset i Blakea, vojvode Harringtona mlađeg, Elenora je prestravljena i za pomoć zamoli svoju sestru blizanku, Elisu ... Тәрбие сағаты "Елімнің тұңғыш президенті" - начальные классы... ... ... Dayana Evans- Elisine vragolije ... vragolije - Kad se objave zaruke Elenore, lady Dorset i Blakea, vojvode Harringtona mlađeg, Elenora je prestravljena i za pomoć zamoli svoju sestru blizanku, Elisu... Knjige.Club Books. Elisine vragolije. Elisine oči su se stisnule. »Ne razumijem, dragi rođače, ali što to znači?« »On nije zaljubljen u tebe, draga Elisa, i time nemaš nikakvu moć nad njim. Elisine...

INFORMACIJA

AUTOR
Evans, Dayana
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Elisine vragolije.pdf

OPIS

Kad se objave zaruke Elenore, lady Dorset i Blakea, vojvode Harringtona mlađeg, Elenora je prestravljena i za pomoć zamoli svoju sestru blizanku, Elisu, koja je oduvijek bila vođa među sestrama Dorset. Elisa smišlja plan da njih dvije na proslavi zaruka zamijene identitete i da nakon toga Elisa pokuša svojim odbojnim ponašanjem natjerati vojvodu da odustane od namjere da oženi Elenoru. Međutim, djevojke nisu svjesne da i sam vojvoda ima svoje planove u vezi najavljenog braka, planove koji će Elisi itekako otežati njezine vragolije. Hoće li dvoje ljudi, koji se natječu tko će kome više zagorčati život, uspjeti pronaći iskrenu ljubav?

Želite li pročitati knjigu?Elisine vragolije u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Evans, Dayana. Čitati Elisine vragolije Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE