Basne u stripu – Cvrčak i mrav

Basne u stripu – Cvrčak i mrav

... i mrav. -15 %. Edicija: Basne u stripu. Basne u stripu su slikovnice za decu koja tek počinju da čitaju ... Cvrčak i Mrav u pozorištu Pinokio ... . Napisane su u formi stripa sa ciljem da se takav oblik kratkog izražavanja putem slika neguje i popularizuje kod novih generacija mladih čitalaca. Basne u stripu su slikovnice za decu koja tek počinju da čitaju. Napisane su u formi stripa sa ciljem da se takav oblik kratkog izražavanja putem slika neguje i popularizuje kod novih generacija mladih čitalaca. Ove kratke priče, kroz osobine i postupke likova, nose u sebi uvek mudru pouku. Basne u stripu - CVRČA ... Basne u stripu - CVRČAK I MRAV ... . Ove kratke priče, kroz osobine i postupke likova, nose u sebi uvek mudru pouku. Basne u stripu - CVRČAK I MRAV. Cijena. 29 kn ~ 4 €. CVRČAK I MRAV...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Basne u stripu – Cvrčak i mrav.pdf

OPIS

Nova serija popularnih basni napisana je u obliku stripa i na jednostavan način, a posebno će biti zanimljiva djeci koja su tek naučila čitati. Tekst basni pažljivo je osmišljen (veličinom fonta, izborom riječi, kratkim rečenicama i jasnim ilustracijama) kako bi u potpunosti bio prikladan početnicima u čitanju. Svaka od ovih kratkih basni na svome kraju čitateljima donosi pouke koju je lako prepoznati kroz osobine i postupke likova. 10 pitanja na kraju slikovnice na koja djeca trebaju dati odgovor potiče čitanje s razumijevanjem.

Želite li pročitati knjigu?Basne u stripu – Cvrčak i mrav u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Basne u stripu – Cvrčak i mrav Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE