Vrag nosi karirano/džepno

Vrag nosi karirano/džepno - Medeiros,Teresa | Caritasspiritistcenter.org

...ic Times. O autorici romana Vrag nosi karirano: Romani američke spisateljice Terese Medeiros redovito se pojavljuju na ljestvicama bestselera New York Timesa ... 12 načina da uspešno nosite trend sezone: Karirano ... . Svoj je prvi roman napisala s 21 godinom i otad osvaja srca čitateljske publike, posebice ljubitelja romansi. Najbolji Vrag nosi karirano/džepno pdf, koje ćete pronaći ovdje. Karirano - Najnovije i najčitanije vijesti - Index.hr ... . Bez potrebe brušenja, kitanja, lakiranja i drugih kozmetički zahtjevnijih postupaka! Vrag nosi karirano/džepno. Pročitajte knjigu izravno u preglednik ... Vrag nosi karirano ... . Pročitajte knjigu izravno u preglednik...

INFORMACIJA

AUTOR
Medeiros,Teresa
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrag nosi karirano/džepno.pdf

OPIS

Strasti frcaju u ovom šarmantnom ljubavnom romanu Terese Medeiros nakon što neodoljivi škotski gorštak otme strastvenu englesku nevjestu svoga suparnika. Emmaline Marlowe mora se udati za moćnog vlastelina Hepburnova klana kako bi spasila oca od dužničkog zatvora, kada grubijan Jamie Sinclair provali u crkvu na crnom konju i otme ju. Iako je Hepburnov smrtni neprijatelj, Emmin tajanstveni otimač sve je ono što njezin mladoženja nije – zgodan, pun života, opasan… i teško iskušenje za njezino čeznutljivo srce. Jamie očekuje da će Emma biti plačljiva engleska gospođica, a ne vatrena, prkosna ljepotica čiji će ga neodoljivi šarm iskušavati na svakom koraku. Ali ne smije dopustiti da zaboravi kako je on njezin neprijatelj, a ona samo pijun u smrtonosnoj gorštačkoj zavadi klanova. Pa zašto je onda svejedno toliko želi? Oteti nevjestu svoga neprijatelja bilo je lako, ali može li osvojiti njezinu nevinost, a da ne izgubi svoje srce?

Želite li pročitati knjigu?Vrag nosi karirano/džepno u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Medeiros,Teresa. Čitati Vrag nosi karirano/džepno Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE