Vampirski dnevnici 5 – Povratak: Prvi mrak

Vampirski dnevnici 5 – Povratak: Prvi mrak - Smith, L. J. | Caritasspiritistcenter.org

...ampirski dnevnici 5: Prvi Mrak Elena se probudila iz mrtvih kako bi se snažan vampirski ... Smith Vampirski dnevnici Povratak Duše senke pdf - FileListing ... . Opis oglasa. Elena se probudila iz mrtvih kako bi se snažan vampirski trio ponovno ujedinio. Nakon što ga Elena pozove, Stefan će održati obećanje koje joj je dao i upustit će se u borbu s najvećim zlom koje... Vampirski dnevnici 5 - povratak: prvi mrak. Vampirski dnevnici 5 : Povratak - Prvi mrak. Elena je zamalo zapečatila svoju sudbinu u zagrobnom životu žrtvujući se da spasi Stefana i Damona, ali moćna nadnaravna sila povukla ju je natrag. I ona sada više nije čovjek, a zbog vampirske aure Moći koja isijava iz nj ... Vampirski Dnevnici 5X05 Promo Sa Prevodom The Vampire Diaries... ... . I ona sada više nije čovjek, a zbog vampirske aure Moći koja isijava iz nj...

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, L. J.
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vampirski dnevnici 5 – Povratak: Prvi mrak.pdf

OPIS

Elena je zamalo zapečatila svoju sudbinu u zagrobnom životu žrtvujući se da spasi Stefana i Damona, ali moćna nadnaravna sila povukla ju je natrag. I ona sada više nije čovjek, a zbog vampirske aure Moći koja isijava iz nje sva vampirska srca u Fell’s Churchu kucaju brže. Stefan čini sve da bi je zaštitio od svih krvožednih stvorenja, posebno od svog brata Damona. No Stefan iznenada mora otići iz Fell’s Churcha, a mnogi će to pokušati iskoristiti kako bi se približili Eleni. Naravno da je među njima i Damon. Ali Eleni prijeti zlo mnogo veće od Damona. Tamne sile okružuju grad, a meta je upravo ona, sa samo jednim od dvojice braće pokraj sebe. L. J. Smith autorica je nekoliko uspješnih serijala za mladu publiku, a Vampirske dnevnike napisala je još početkom devedesetih. Nakon što su vampiri postali globalni fenomen, neodoljiv trio sastavljen od dvojice drevnih, prelijepih vampira i jedne srednjoškolke osvojio je srca obožavatelja, a tv-serija samo im je udahnula kultni status. Serijal The Secret Circle također ćete uskoro moći čitati u nakladi Algoritma.

Želite li pročitati knjigu?Vampirski dnevnici 5 – Povratak: Prvi mrak u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Smith, L. J.. Čitati Vampirski dnevnici 5 – Povratak: Prvi mrak Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE