Ribolov na slatkim vodama

Ribolov na slatkim vodama - Feran, Nico | Caritasspiritistcenter.org

... ribolov na slatkim vodama Obavljanje sportskog ribolova na slatkim (kopnenim) vodama regulirano je Zakonom o slatkovodnom ribarstvu („Narodne novine", br ... Učlanjenje i dozvole - ŠRU Odra ... . 63/19), te dosad objavljenim podzakonskim propisima na temelju istoga: Pravilnik o ribičkom i ribočuvarskom ispitu u slatkovodnom ribarstvu („Narodne novine", broj 6/20), Pravilnik o načinu izrade i provođenja plana ... Rekreacijski i športski ribolov na slatkim vodama. Godišnje i dnevne dozvole za ribolov na slatkim vodama kupujete od ovlaštenika ribolovnog prava. Za obavljanje sportskog ribolova na određenom ribolovn ... Proljetni ribolov na slatkim vodama - SPORTSKI RIBOLOV ... . Godišnje i dnevne dozvole za ribolov na slatkim vodama kupujete od ovlaštenika ribolovnog prava. Za obavljanje sportskog ribolova na određenom ribolovnom području ili ribolovnoj zoni potrebne su dozvole koje ribiči kupuju dozvole od ovlaštenika ribolovnog prava. Ribolov na slatkim vodama u Hrvatskoj uključuje prekrasnu prirodu i spektakularne krajolike. Mistično mirni Dunav, Drava i Sava, očaravajuća zelena boja Dobre, Korane, Kupe i Mrežnice, za lokalne ribiče mitska Odra, izazovne Gacka, Zrmanja ili Cetin...

INFORMACIJA

AUTOR
Feran, Nico
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ribolov na slatkim vodama.pdf

OPIS

Priručnik je podijeljen na veće teme: oprema, mamci, ribolovni ambijenti, tehnike ribolova, najčešće vrste riba, a tu su i poglavlja o zaštiti i lovostaju i zakonskim propisima. Poznatije vrste slatkovodnih riba prikazane su crtežima. Opisano je njihovo ponašanje, ribolovna tehnika i gastronomska vrijednost. Knjiga je namijenjena onima koji već ponešto znaju o umijeću sportskog ribolova ali i početnicima.

Želite li pročitati knjigu?Ribolov na slatkim vodama u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Feran, Nico. Čitati Ribolov na slatkim vodama Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE