Sloboda kao ljubav

Sloboda kao ljubav - Gruden,Vladimir | Caritasspiritistcenter.org

...ebi Ljubav nije ništa drugo nego bezgraničnost i sloboda, svjesna prisutnost ... Sloboda - Stranica 3 od 4 - Najljepši citati | Izreke | Poslovice ... . Ivan pojašnjava kako živjetu svoju slobodu i drugima ne oduzimati njihovu. Pošalji upit za knjigu: SLOBODA KAO LJUBAV-uspjehom do istine. Naši prijatelji. Harša web trgovina Knjige Alternativa prodaja Knjiga SLOBODA KAO LJUBAV-uspjehom do istine. II►Vladimir Gruden - SLOBODA KAO LJUBAV-USPJEHOM DO ISTINE Autor: Vladimir Gruden Izdavač: ERUDIT Format: 13 x 19. Sloboda kao ljubav | Vladimir Gruden u svoju liječničku praksu i knjige uv ... Uspjehom do istine: Sloboda kao ljubav (Croatian Edition): Gruden... ... . Sloboda kao ljubav | Vladimir Gruden u svoju liječničku praksu i knjige uvodi uz medicinska i filozofsko...

INFORMACIJA

AUTOR
Gruden,Vladimir
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sloboda kao ljubav.pdf

OPIS

Prof. dr. Vladimir Gruden je učitelj. Ljepša i točnija definicija njegova položaja u društvu ne bi se mogla izreći. Kao profesor Medicinskog fakulteta uči svoje studente, specijalizante i polaznike poslijediplomskog studija iz psihoterapije i drugih medicinskih grana, medicinskoj psihologiji i boljem razumijevanju čovjekova određenja u svijetu, a i pomaganju onima koje je vlastita osobnost ili pogrešan put učinio nesretnima. Kao psihoterapeut orijentiran je psihodinamski i psihoanalitički. U svoju liječničku praksu uvodi uz medicinska i filozofsko — religiozna životna saznanja. Kroz javne nastupe i radom s pučanstvom dr. Vladimir Gruden djeluje i preventivno, poboljšavajući životnu kvalitetu ljudi. Autor je desetak stručnih i stručno popularnih knjiga, među kojima se ističe prvi naš udžbenik iz psihoterapije. Također je autor knjige Autogeni trening u kojoj je prikazao svoja životna iskustva i stavove kroz praktičan rad s autogenim treningom. Najzaslužniji je za popularizaciju i praktičnu primjenu autogenog treninga u Hrvatskoj. Predstojnik je Klinike za psihološku medicinu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Želite li pročitati knjigu?Sloboda kao ljubav u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gruden,Vladimir. Čitati Sloboda kao ljubav Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE