Samo nek se kreće

Samo nek se kreće - Rostuhar, D. | Caritasspiritistcenter.org

...stuhar Samo nek' se kreće. Na tom desetomjesečnom putovanju, prijatelj Vedran i autor, prošli su kroz mnoštvo zanimljivih situacija koje su opisane u knjizi ... Neda Ukraden - Zemlja nek se krece (1975) №61381614 ... . No, da to ne bio samo neki dosadni putopis, autor se potrudio na nekoliko načina. Prije svega radi se o vrlo emotivnom i intimnom doživljaju. Samo nek' se kreće! treća je Rostuharova knjiga koju sam pročitao, osvojila me od prve do zadnje stranice. Love it! Davor Rostuhar je majstor u pripovijedanju, neukrotiv u putovanju i neosporni talent u fotografiranju. Pothvat vrijedan divlje ... Samo Nek' Se Kreće | פייסבוק ... . Love it! Davor Rostuhar je majstor u pripovijedanju, neukrotiv u putovanju i neosporni talent u fotografiranju. Pothvat vrijedan divlje...

INFORMACIJA

AUTOR
Rostuhar, D.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Samo nek se kreće.pdf

OPIS

Sjeli smo na bicikle i krenuli. Nema se tu, zapravo, šta više reći. Između ideje i njenog ostvarenja stoji jedan mali korak. Krenuti! Samo to, a potom će sve doći na svoje. Nema veze što smo imali samo 19 godina, jeftine bicikle i lagan džep. Imali smo ideju. Putovanje. Biciklom do Egipta. Bilo gdje. Život kao putovanje. Ugodna simfonija ceste, bezbroj novih kilometara, ljudi i krajeva. Ma, put… Samo to.

Želite li pročitati knjigu?Samo nek se kreće u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rostuhar, D.. Čitati Samo nek se kreće Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE