Druga žena

Druga žena - Hunter, Cass | Caritasspiritistcenter.org

... Dragić - Druga Žena - (Official Video 2018) ... Kniha: Druhá žena (Daniel Silva) | Martinus ... ... Druga žena - Epizoda 26 - video Dailymotion ... Dragić - Druga Žena - (Official Video 2018). Смотреть позже. Поделиться. Slniečkom, ktoré všetkých priťahovalo, bola druhá žena Mrázova. Po ženíchovi a neveste bol predmetom všeobecného obdivu a pozorovania Mráz a jeho druhá žena. Druga žena iznenađuje svojom pronicljivošću i beskompromisno se obračunava sa našim slabostima i n...

INFORMACIJA

AUTOR
Hunter, Cass
DIMENZIJA
6,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Druga žena.pdf

OPIS

Cass Hunter pseudonim je suvremene britanske autorice Rosie Fiore. Rođena je u Južnoj Africi. Diplomirala je dramaturgiju nakon čega piše za kazalište, televiziju, časopise i marketinške agencije. Živi sa suprugom i dvoje djece u Londonu od 2000. godine. Šta ako robot može biti beskrajno ljubazan i strpljiv – ljubazniji i strpljiviji od bilo kojeg ljudskog bića? Šta ako može reći sve ono čega čovjek možda nije ni svjestan ili se plaši izgovoriti? Rachel je sjajna znanstvenica, posvećena razvoju umjetne inteligencije za dobrobit čovječanstva. Aiden je njezin odani suprug, zaljubljen u nju kao prvog dana. Odgovoran je i brižan otac njihove kćeri tinejdžerke, a najveća životna ambicija mu je da njegova mala obitelj bude sretna i što češće na okupu. U smiraj jednog predivnog proljetnog dana, Rachel i Aiden su proslavili godišnjicu braka. Maštali su o budućnosti, razmjenjivali nježnosti i potvrđivali svoju neuništivu ljubav. Dvadeset četiri sata kasnije, ništa više nije bilo isto. Rachel je zauvijek otišla iz njihova života, ali ostavila je svoje životno djelo, dar ljubavi da ih vidi kroz mračne dane poslije svoje smrti. Dar se zove iRachel. To je jedini način da bude uz svoju obitelj i sada kada je više nema. Druga žena emocionalna je priča o ljubavi, gubitku, trajanju i pripadanju. Za sve one koji su uživali u romanima Žena vremenskog putnika, Tu sam pred tobom, Ljupke kosti.

Želite li pročitati knjigu?Druga žena u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hunter, Cass. Čitati Druga žena Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE