Milijarderov ples

Milijarderov ples - Anne, Melody | Caritasspiritistcenter.org

...rderov ples 49,90 kn Alex je zakleti neženja koji voli putovati svijetom i uživa u kratkotrajnim romansama, sve dok ne upozna Jessicu Sanders ... The Billionaire's Dance by Melody Anne - Goodreads ... . Nakon jedne noći provedene s njom, Alex mijenja svoj stav o samačkom životu i počinje misliti kako je brak ipak za njega. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Milijarderov ples autora Anne, Melody. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Milijarderov ples Alex je zakleti neženja koji voli putovati svijetom i uživa u kratkotrajnim romansama, sve dok ne upozna Jessicu Sanders. Nakon jedne noći provedene s njom, Alex mijenja svoj stav o samačkom životu i počinje misliti kako je brak ipak za njega. Je ... Milijarderov ples by Zuki8 - Issuu ... . Nakon jedne noći provedene s njom, Alex mijenja svoj stav o samačkom životu i počinje misliti kako je brak ipak za njega. Je...

INFORMACIJA

AUTOR
Anne, Melody
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Milijarderov ples.pdf

OPIS

Alex je zakleti neženja koji voli putovati svijetom i uživa u kratkotrajnim romansama, sve dok ne upozna Jessicu Sanders. Nakon jedne noći provedene s njom, Alex mijenja svoj stav o samačkom životu i počinje misliti kako je brak ipak za njega. Jessica dolazi iz bogate obitelji i brojni su je muškarci željeli zbog njezina novca. Kad upozna poznatog neženju i plejboja Alexa Andersona, prilično je nepovjerljiva prema njemu i nastoji ga izbjegavati pod svaku cijenu… sve dok ne zaglave zajedno u dizalu.

Želite li pročitati knjigu?Milijarderov ples u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Anne, Melody. Čitati Milijarderov ples Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE