Kavalir Jole i cervena kraljica

Kavalir Jole i cervena kraljica - McMaste Bujold, Lois | Caritasspiritistcenter.org

...ir jole I. Crvena kraljica. Pustolovine milesa vorkosigana ... Jole: free download. Ebooks library. On-line books store on Z-Library ... ... Svijet knjige | kavalir jole I crvena kraljica ... ir jole I. Crvena kraljica. Pustolovine milesa vorkosigana. Jole je prišao jedinoj jarko osvijetljenoj radnoj stanici i pritisnuo rame kontrolora leta, samo tako dalje. Muškarac je kimnuo i ponovo se usredotočio na dva broda koja su se približavala. Kavalir jole I crvena kraljica. 109,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. Osim začeća nove djece od pohranjenog genetskog materijala nje i Arala, u mreži njezinih planova se, posve neočekivano, nađe i admiral sergyarske flote ...

INFORMACIJA

AUTOR
McMaste Bujold, Lois
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kavalir Jole i cervena kraljica.pdf

OPIS

Cordelia Naismith Vorkosigan vraća se na planet koji joj je promijenio život…Tri godine nakon smrti svog legendarnog supruga Arala, obudovjela potkraljica Sergyara Cordelia Vorkosigan spremna je krenuti sasvim novim životnim putem. Osim začeća nove djece od pohranjenog genetskog materijala nje i Arala, u mreži njezinih planova se, posve neočekivano, nađe i admiral sergyarske flote Oliver Jole. Dugogodišnjeg Aralovog ljubavnika to, između ostalog, dovodi i do prekretnice u karijeri. Za to vrijeme Miles Vorkosigan, jedan od vodećih istražitelja cara Gregora, na svoju ruku dolazi istražiti misterij koji doista nije mogao predvidjeti – vlastitu majku. Planovi, oporuke i očekivanja isprepliću se u ovom iskričavom znanstveno-fantastičnom romanu u kojemu nove galaktičke tehnologije pomiču granice mogućega, mijenjajući pritom stara pravila, a Miles otkriva da budućnost nije ono što je očekivao. A nije ni prošlost! Novi roman legendarne Lois McMaster Bujold, jedne od najcjenjenijih autorica svih vremena, višestruke dobitnice nagrada Hugo, Nebula i Locus, donosimo u prijevodu Dubravke Petrović. Kavalir Jole i Crvena Kraljica, po riječima same autorice, nije ratna priča, već priča o odraslima i kao takva predstavlja pravo osvježenje u žanru znanstvene fantastike koje će oduševiti već prekaljene obožavatelje Vorkosigan sage, ali i privući nove čitatelje željne kvalitetnog, zrelog štiva.

Želite li pročitati knjigu?Kavalir Jole i cervena kraljica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor McMaste Bujold, Lois. Čitati Kavalir Jole i cervena kraljica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE