Milijarderova ljubav

Milijarderova ljubav - Anne, Melody | Caritasspiritistcenter.org

...lijarderova ljubav by Zuki8 on Issuu and browse thousands of other publications on our "To ti čini ljubav ... Milijarderova ljubav ... . Zbog ljubavi poželiš pisati pjesme, kupovati cvijeće. Želiš pasti ručice pred njima. Melody-Anne-Milijarderova-ljubav.pdf. Uploaded by. Nikada nije vodila ljubav s mukarcem s kojim nije bila u vezi. Tonije, jedini mukarac prije Marka bio je njezin pokojni mu, a seks s tom preljubnikom... Milijarderova ljubav - Mark vodi ranč vrijedan mili ... Melody Anne: Milijarderova ljubav | ZUZI Shop | knjiga | ljubić ... .. Milijarderova ljubav - Mark vodi ranč vrijedan mili...

INFORMACIJA

AUTOR
Anne, Melody
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Milijarderova ljubav.pdf

OPIS

Mark vodi ranč vrijedan milijardu dolara i brine se o nizu zaposlenika. U jednom trenutku ostaje bezkuharice i prepušta ocu da mu pronađe novu. No Mark i ne sluti da Josepha više zanima djevojčin potencijal za brak nego njezine kulinarske vještine. Srećom, pronalazi ženu koja ne samo da dobro kuha već čini i savršenu nevjestu. To je Emily Jackson, ljepotica koja bježi od ljudi koji joj žele oduzeti petogodišnjeg sina. Završava u jednom gradiću u saveznoj državi Washington i presretna je kad naiđe na oglas u kojem se traži kuharica. Kad počne raditi na prekrasnom ranču, stanu frcati iskre između nje i njezina novog šefa, najzgodnijeg kauboja na svijetu. Međutim, ona ne želi riskirati da izgubi posao i sigurnost zbog kakvog flerta, stoga se bori protiv privlačnosti koju oboje osjećaju. Pođite na putovanje s Markom i upoznajte novu nevjestu u obitelji Anderson.

Želite li pročitati knjigu?Milijarderova ljubav u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Anne, Melody. Čitati Milijarderova ljubav Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE