Malo je nedostajalo

Malo je nedostajalo - Moriarty, Liane | Caritasspiritistcenter.org

...ici romana malo je nedostajalo: Liane Moriarty australska je spisateljica koja je našoj publici poznata po uspješnicama Suprugova tajna, Posljednja obljetnica i Male laži (po kojoj je snimljena istoimena nagrađivana serija) ... Sportske novosti - 'U Hajduku su mi govorili da ću ... ... . Živi u Sydneyju sa suprugom, sinom i kćeri. Ostale romane Liane Moriarty potražite ovdje. Povezani proizvodi Malo je nedostajalo. 99,00 kn. Ova priča počinje roštiljem u običnom susjedstvu, jednoga sunčanog poslijepodneva. Clementine i Sam pozvani su u posljednjem trenutku. Domaćine ne poznaju najbolje - oni su susjedi njihovih starih prijatelja, Erike i Olivera, starih prijatelja s kojima su se odavno trebali prestati družiti. Svi znamo da j ... Malo je nedostajalo da čuvena fotografija princeze Diane ... ... . Clementine i Sam pozvani su u posljednjem trenutku. Domaćine ne poznaju najbolje - oni su susjedi njihovih starih prijatelja, Erike i Olivera, starih prijatelja s kojima su se odavno trebali prestati družiti. Svi znamo da je dovoljan trenutak nepažnje da se dogodi katastrofa, a na tom je roštilju malo nedostajalo da se dogodi nešto strašno. Autorica detaljno secira likove i polako slaže slagalicu, ...

INFORMACIJA

AUTOR
Moriarty, Liane
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Malo je nedostajalo.pdf

OPIS

Ova priča počinje roštiljem u običnom susjedstvu, jednoga sunčanog poslijepodneva. Clementine i Sam pozvani su u posljednjem trenutku. Domaćine ne poznaju najbolje – oni su susjedi njihovih starih prijatelja, Erike i Olivera, starih prijatelja s kojima su se odavno trebali prestati družiti. Clementine i Sam po svoj su prilici trebali pristojno odbiti poziv. Ne, hvala – riječi su koje su mogle sve promijeniti. Jer sad Clementine do kraja života neće zaboraviti koliko je glasno Erika vrisnula njezino ime. Bolno glasno… Događaje toga poslijepodneva svatko je zapamtio malo drugačije. Svatko iz svog razloga. Nitko ne želi biti krivac. Dok šestero ljudi pokušava sastaviti slagalicu događaja, na površinu izlaze bolne istine i stare tajne. Ako ne mogu vjerovati vlastitom pamćenju i vlastitim motivima, mogu li vjerovati ikome drugome? Moriarty je bolja nego ikad: nećete tako brzo zaboraviti ove likove pune problema, ali simpatične, kao ni njihove odnose, koji ih blisko povezuju, ali su ih umalo i uništili. Huffington post Briljantno, inteligentno, urezat će vam se u pamćenje. Moriarty piše živo, duhovito i bez milosti. Sunday express Roman koji pogađa u središte mete. Nećete ga moći pustiti iz ruku do posljednje stranice. Sophie Hannah Vraški dobra knjiga. Duhovita i zastrašujuća. Stephen King Liane Moriarty australska je spisateljica koja je našoj publici poznata po uspješnicama Suprugova tajna, Posljednja obljetnica i Male laži (po kojoj je snimljena istoimena nagrađivana serija). Suprugovu tajnu je knjigu britanski knjižni klub “Richard and Judy Book Club” proglasio najboljom u jesen 2013. Živi u Sydneyju sa suprugom, sinom i kćeri.

Želite li pročitati knjigu?Malo je nedostajalo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Moriarty, Liane. Čitati Malo je nedostajalo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE