Mali požari posvuda

Mali požari posvuda - Ng, Celeste | Caritasspiritistcenter.org

...ali požari posvuda proglašeni su najboljim romanom 2017 ... Mali požari posvuda - Antikvarijat Bono ... . godine po izboru korisnika Goodreadsa. U Shaker Heightsu, mirnom, bogatom predgrađu Clevelanda, sve je brižno isplanirano - od tlocrta... Isprve, Mali požari posvuda izgledaju kao krimić iz predgrađa. Priča se odvija devedesetih u Shaker Heightsu, idiličnom i naizgled progresivnom predgrađu Clevelanda, gdje su određena pravila, odredbe... Mali požari posvuda proglašeni su naj ... Mali požari posvuda by Celeste Ng ... ... Mali požari posvuda proglašeni su naj...

INFORMACIJA

AUTOR
Ng, Celeste
DIMENZIJA
1,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali požari posvuda.pdf

OPIS

Mali požari posvuda proglašeni su najboljim romanom 2017. godine po izboru korisnika Goodreadsa. U Shaker Heightsu, mirnom, bogatom predgrađu Clevelanda, sve je brižno isplanirano – od tlocrta vijugavih ulica do boja kuća i budućeg uspjeha njegovih stanovnika. Duh grada nitko ne utjelovljuje bolje od Elene Richardson, kojoj je igranje po pravilima nit vodilja u životu. Sve je savršeno dok u taj idilični mjehur od sapunice ne dođe tajanstvena umjetnica i samohrana majka Mia Warren sa svojom kćeri Pearl, tinejdžericom, i unajmi kuću od Richardsonovih. Mia i Pearl brzo će postati više od podstanarki: ni jedno od četvero djece Richardsona ne može odoljeti tom neobičnom paru majka-kći. Ali Mia sa sobom nosi zagonetnu prošlost i prezir prema pravilima, koji bi tu brižnu zajednicu mogao okrenuti naglavačke. Kad stari obiteljski prijatelji Richardsona pokušaju posvojiti dijete kineskoga podrijetla, borba za skrbništvo dramatično će podijeliti grad – i staviti Miju i Elenu na suprotstavljene strane. Sumnjajući u Miju i njezine motive, Elena je odlučna otkriti tajne Mijine prošlosti. Ali zbog te opsesije platit će neočekivanu, strašnu cijenu. „Duhovito, mudro i nježno. Čudo.“ Paula Hawkins Celeste Ng odrasla je u Pittsburghu u Pennsylvaniji i Shaker Heightsu u Ohiju. Studirala je na Sveučilištu Ohio i magistrirala na Sveučilištu Michigan. Njezin prvi roman, Sve što vam nikad nisam rekla, izabran je za najbolju knjigu na Amazon.com 2014. i osvojio je nagrade Hopwood, Massachussets Book Award i Alex Award (nagradu američkih knjižnica), kao i nagradu APALA-e, društva knjižničara azijsko-pacifičkog podrijetla. Godine 2016. dobila je stipendiju savezne agencije National Endowment for the Arts. Živi u Cambridgeu u Massachusettsu.

Želite li pročitati knjigu?Mali požari posvuda u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ng, Celeste. Čitati Mali požari posvuda Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE