Zmija u mojoj školi

Zmija u mojoj školi - Walliams, David | Caritasspiritistcenter.org

...ča: "Zmija u mojoj školi" ► Autor: David Walliams ► Čita: Maja Dragi sugrađani, posebno draga djeco i roditelji, budući da tete i barbe pričalice iz ... Akcija na dječje knjige u Tisak media centrima - "Najmlađi čitaju" - Tisak ... ... ZMIJA U MOJOJ ŠKOLI je urnebesno zabavna slikovnica o danu predstavljanja kućnih ljubimaca u školi iz pera omiljenog dječjeg pisca Davida Walliamsa. Miranda voli biti različita od drugih, stoga na školskom Danu predstavljanja kućnih ljubimaca odluči prijatelje upoznati sa svojim iznimno... Zmija u mojoj školi. 79,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. Budite prvi ... David Walliams: Zmija u mojoj školi! ... ... Zmija u mojoj školi. 79,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. Budite prvi...

INFORMACIJA

AUTOR
Walliams, David
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zmija u mojoj školi.pdf

OPIS

Iz pera pisca najvećih bestselera, Davida Walliamsa, stiže još jedna urnebesna i razdragano zločesta slikovnica, koju je sjajno ilustrirao nagrađivani Tony Ross. Malo o autoru i ilustratoru: David Walliams Od 2008. godine do današnjeg dana, David Walliams potpuno je osvojio svijet dječje književnosti. Njegovi su romani prevedeni na više od četrdeset jezika, a samo su u Velikoj Britaniji prodani u više od jedanaest milijuna primjeraka. Walliamsove su romane kritičari ovjenčali nenadmašenim lovorikama, a nebrojeni ga recenzenti uspoređuju s njegovim najvećim uzorom, Roaldom Dahlom Tony Ross Rođeni Londonac, Tony Ross, umjetničku je akademiju pohađao u Liverpoolu i otada radi kao grafičar dizajnerskih i reklamnih agencija. Njegovi su stripovi objavljivani u slavnim tiskovinama diljem svijeta. Prva mu je knjiga, Hugo i cica zima, objavljena 1972. godine. Otada je Tony napisao više od 100 knjiga, a ilustrirao više od 2000! Njegova djela Grubijan i Mala princeza pretvorena su u televizijske serije. Prve tri slikovnice koje su David i Tony zajedno stvorili, Pomalo dosadan slon, Prvi vodenkonj na mjesecu i Medvjed koji je vikao: „Bu!“, redom su osvajale prva mjesta na ljestvicama bestselera. David i Tony također su surađivali na šest Davidovih nevjerojatno uspješnih dječjih romana − Mali milijarder, Banditska bakica, Bljakburger, Zla zubarica, Tetka probisvjetka i Djedov veliki bijeg, kao i na uspješnoj zbirci pripovjedaka, Najgora djeca na svijetu.

Želite li pročitati knjigu?Zmija u mojoj školi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Walliams, David. Čitati Zmija u mojoj školi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE