Ottolina na putovanju

Ottolina na putovanju - Riddel, Chris | Caritasspiritistcenter.org

...a na putovanju. Cijena: 49,90 kn. Ottolina Brown i g ... Jutarnji list - Profil knjiga | Ottolina na putovanju ... ... Jutarnji list - Profil knjiga | Ottolina na putovanju ... a na putovanju. Cijena: 49,90 kn. Ottolina Brown i g. Munroe obično su nerazdvojni. Ali g. Munroe odlučio je otići u tajnu misiju u Norvešku kako bi pronašao Dosta Veliko Stopalo, strašno... Ottolina na putovanju je odlična knjiga autora Chris Riddell. Knjiga pod nakladom Profil knjiga izdana je kao uvez. Pročitajte više. Ottolina 3: ottolina na putov...

INFORMACIJA

AUTOR
Riddel, Chris
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ottolina na putovanju.pdf

OPIS

Ova je knjiga nevjerojatno prekrasan spoj teksta i čarobnih ilustracija, koji će oduševiti male čitatelje svojom profinjenom pričom s kojom će se svatko moći poistovjetiti istovremeno pokušavajući otkriti svoju drugačiju nadarenost. Upoznajte Ottolinu, izuzetno ljupku i simpatičnu djevojčicu koja živi sa svojim najboljim prijateljem gospodinom Munroeom u Velegradu, u tornju koji svi zovu Paprenka. Njezini su roditelji gotovo stalno na putu jer su poznati sakupljači, ali joj se redovito javljaju razglednicama. No Ottolina je dobro zbrinuta, okružena ljudima koji paze da joj ništa ne nedostaje i da se ne osjeća usamljeno. Cecily je nova Ottolinina prijateljica koja pohađa Školu za drugačije nadarenu djecu pa je i Ottolina odlučila tamo poći. Škola se djevojčici izuzetno svidjela, jedino se malo boji da ona jednostavno nije drugačije nadarena. Kako će hrabra i znatiželjna Ottolina otkriti svoju drugačiju nadarenost uz pomoć novih prijatelja, pročitajte u ovom predivno ilustriranom romanu.

Želite li pročitati knjigu?Ottolina na putovanju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Riddel, Chris. Čitati Ottolina na putovanju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE