Plavetni kit

Plavetni kit - Desmond, Jenni | Caritasspiritistcenter.org

... kit ili plavi kit (lat. Balaenoptera musculus) spada u porodicu brazdastih kitova koji su dio podreda kitova usana ... [VIRTUALNA SLIKOVNICA] Manuela Vladić-Maštruko - Mauro... ... . On je sisavac potpuno prilagođen stalnom životu u vodi, i najveća životinja koja je uopće postojala na Zemlji. Plavetni kit je veličanstvena, prelijepa životinja, najveće stvorenje na ovom našem čudesnom planetu. Od 1966. plavetni su kitovi zaštićena, ali i ugrožena vrsta. Kako i gdje žive i koliko je to veliko... Plavetni kit je veličanstvena, prelijepa životinja, naj ... Plavetni kit ... . Kako i gdje žive i koliko je to veliko... Plavetni kit je veličanstvena, prelijepa životinja, naj...

INFORMACIJA

AUTOR
Desmond, Jenni
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Plavetni kit.pdf

OPIS

Plavetni kit je veličanstvena, prelijepa životinja, najveće stvorenje na ovom našem čudesnom planetu. Od 1966. plavetni su kitovi zaštićena, ali i ugrožena vrsta. Kako i gdje žive i koliko je to veliko zapravo veliko u dječjim očima, saznajte u ovoj divnoj poučnoj slikovnici – jer znanje je prvi korak do njihova očuvanja.Uz predivne snovite ilustracije djeca će zaroniti u svijet plavetnih kitova dušom i tijelom, plivati, igrati se i sanjati plavo i veliko. Slikovnica je namijenjena za djecu od 6 do 10 godina.

Želite li pročitati knjigu?Plavetni kit u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Desmond, Jenni. Čitati Plavetni kit Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE