Vježbajte bez sprava – anatomija

Vježbajte bez sprava – anatomija - Lauren, Mark | Caritasspiritistcenter.org

...te bez sprava - anatomija je bogato ilustrirani priručnik koji sadrži više od stotinu vježbi te njihove brojne inačice ... Sport :: KupiKnjigu ... . Vježbe prate ilustracije anatomije mišića i dijelova tijela te podrobne upute za svaki korak. Podijeljene su prema mišićima u sljedeće cjeline: prsa i... Vježbajte bez sprava: anatomija - Lauren, Mark i Clark, Joshua. Vježbajte bez sprava anatomija book. Read reviews from world's largest community for readers. Priručnikom Vježbajte bez sprava autor uspješnica Mark Lauren razvio je najuspješniji plan treninga našeg vremena te ... Vježbajte bez sprava - anatomija - Mozaik knjiga ... . Priručnikom Vježbajte bez sprava autor uspješnica Mark Lauren razvio je najuspješniji plan treninga našeg vremena te stvorio sv...

INFORMACIJA

AUTOR
Lauren, Mark
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vježbajte bez sprava – anatomija.pdf

OPIS

Priručnikom Vježbajte bez sprava autor uspješnica Mark Lauren razvio je najuspješniji plan treninga našeg vremena te stvorio svjetski prepoznatljiv proizvod − trening s vlastitom tjelesnom težinom bez sprava. U ovom bogato ilustriranom priručniku autor prikazuje više od stotinu vježbi te njihove brojne inačice s ilustracijama u boji anatomije mišića i dijelova tijela te s podrobnim uputama za svaki korak. Vježbe su podijeljene prema mišićima u sljedeće cjeline: prsa i rameni pojas, bicepsi i podlaktice, stražnjica, noge i trup, a odnose se na sve dijelove tijela i idealan su temelj za vježbanje cijeloga tijela. Na taj se način trening s vlastitom tjelesnom težinom može lako prihvatiti te ciljano i učinkovito provoditi.O autoru: Mark Lauren je kao diplomirani vojni trener pripremio gotovo tisuću američkih elitnih vojnika za ekstremne zahtjeve njihovih specijalnih postrojbi. Sudjelovao je u planiranju aktivnosti kao što su misije potrage i spašavanja, zračna potpora, izviđanje i nadzor te zauzimanje zona spuštanja. Pritom je najviši cilj bio održavati vojnike i u nepovoljnim uvjetima za trening u najboljoj kondiciji za odlazak u borbu, što se moglo dogoditi u svakom trenutku. Trening s vlastitom tjelesnom težinom, koji je on razvio, mogao je smanjiti opasnost od ozljeda i stopu odustajanja za 40 posto. Osim toga, Mark je triatlonac i prvak u tajlandskom boksu. U seriji uspješnica Vježbajte bez sprava, svoj plan treninga učinio je dostupnim širokoj javnosti.

Želite li pročitati knjigu?Vježbajte bez sprava – anatomija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lauren, Mark. Čitati Vježbajte bez sprava – anatomija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE