Iza zaključanih vrata

Iza zaključanih vrata - Paris, B. A. | Caritasspiritistcenter.org

...LJUČANIH VRATA je briljantan psihološki triler koji će vam otkriti naličje naizgled sretnog braka i uvesti vas u svijet psihopata ... „Otvoreno srce" iza zaključanih vrata ... . Mnogo je, naizgled, savršenih parova oko nas. Roman 'Iza zaključanih vrata' uspješan je hit, roman B. A. Paris, koji će vas držati dugo budnima i zasigurno otvoriti brojna pitanja pred kojima često zatvaramo oči. Velika književna senzacija oduševit... iza zaključanih vrata. за ... Recenzija: Iza zaključanih vrata - B. A. Paris/ Mračna strana ljudske... ... . за ...

INFORMACIJA

AUTOR
Paris, B. A.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Iza zaključanih vrata.pdf

OPIS

Mnogo je, naizgled, savršenih parova oko nas. Jack i Grace čine se upravo takvima. On je naočit, a usto i bogat muškarac. Ona je lijepa, elegantna žena i savršena domaćica. Njegovo joj bogatstvo dopušta da se ne mora zaposliti, a pažnja koju poklanja njezinoj oboljeloj sestri velikodušna je i dirljiva. Očarali su društvo u kojem se kreću, no naći se s Grace nasamo njezinim novim prijateljicama nemoguća je misija. Ona toliko obožava svojega muža da ne ide nikamo bez njega. Ne može sama izaći na kavu, čak nikada ne odgovara ni na telefonske pozive, pa stoga čudi zašto su na prozorima spavaće sobe rešetke… Roman Iza zaključanih vrata velika je književna senzacija, roman koji će vas držati dugo budnima i uvjerljivo uvesti u svijest psihopate. Napeta priča koju ne možete ispustiti iz ruku ostavit će bez daha svakog čitatelja i potaknuti da poslije čitanja ovoga romana gleda na ljude oko sebe drugim očima. Roman je s engleskoga preveo Dado Čakalo.

Želite li pročitati knjigu?Iza zaključanih vrata u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Paris, B. A.. Čitati Iza zaključanih vrata Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE