Prirodna i zdrava prehrana

Prirodna i zdrava prehrana - Rodriguez, Judith dr. | Caritasspiritistcenter.org

...jeca, mladi u razvoju i zdrave odrasle osobe normalne tjelesne tezine ne trebaju ogranicavati unos ugljikohidrata na isti nacin kao odrasle osobe koje imaju razloga za strogi LCHF ... Zdrava prehrana dojenčeta i djeteta - PLIVAzdravlje ... . Da se razumijemo, secer i bijelo brasno ne treba jesti nitko, kao ni margarin ni industrijska ulja. Prirodna kozmetika i alternativni proizvodi Kao što obećah u prethodnom članku izdvojila sam neke proizvode koje osobno koristim a bolja su alternativa svim. 20 sij Prirodna kozmetika i alternativni proizvodi. Objavljeno u 15:52h u Fitnes&Wellnes, Savjeti od Anja Bašnec. PRIRODNA I ZDRAVA PREHRANA djelo je iskusne dijetetičarke i n ... Prirodna i zdrava prehrana - Knjige - Mozaik knjiga ... . 20 sij Prirodna kozmetika i alternativni proizvodi. Objavljeno u 15:52h u Fitnes&Wellnes, Savjeti od Anja Bašnec. PRIRODNA I ZDRAVA PREHRANA djelo je iskusne dijetetičarke i nutricionistice dr. Judith Rodriguez i njezinih stručnih suradnika koje sadrži cijeli niz S obzirom na to da su upravo naj...

INFORMACIJA

AUTOR
Rodriguez, Judith dr.
DIMENZIJA
1,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Prirodna i zdrava prehrana.pdf

OPIS

Ovaj je priručnik skup najvažnijih spoznaja o prehrani, ali ne o još jednom obliku prehrane ili dijete, nego je niz zdravorazumskih savjeta o prehrani i životnom stilu primjenjivih svakodnevno i u svim okolnostima. • Priručnik je napisala dr. Judith Rodriguez, dipl. dijetetičarka i nutricionistica, u suradnji s timom predanih stručnjaka želeći vam pokazati da je za uspostavu nadzora nad vlastitom tjelesnom masom i zdravljem ključno poduzeti niz malih i lako primjenjivih koraka u svakodnevnom životu. • Usvojite, stoga, logične i jednostavne savjete i primijenite prijeko potrebne naputke, upute i tajne stručnjaka kako biste smanjili unos kalorija, uspješno se borili protiv masnoća i ostali u formi cijeli život! • Bez obzira na to tražite li pomoć pri planiranju objeda, naputke o tome kako upućeno kupovati namirnice ili naručivati zdravija jela u restoranu, ili pak inovativne savjete o tjelovježbi kod kuće, ovaj priručnik ponudit će vam niz korisnih rješenja koja ćete moći smjesta primijeniti. Ovaj će vam priručnik pomoći da sagledate sve aspekte svojeg stila života i učinite ga zdravijim provodeći pozitivne promjene. Poduzimajući sitne ali bitne korake kod kuće i na radnomu mjestu, učeći kako ustrajati u ostvarivanju ciljeva pri najvećim iskušenjima, domoći ćete se potrebnih spoznaja i motivacije kako biste bili i ostali zdravi i u formi. S obzirom na to da su upravo najmanji koraci ključni za uspjeh na duge staze, ovdje ćete pronaći mnogo stručnih naputaka i savjeta koji će vas uputiti u pravom smjeru. Uz to, ako imate posebne prehrambene potrebe, pomoći ćemo vam da osmislite odgovarajući i zdrav način prehrane. S druge strane, planirate li promjenom prehrane pokrenuti promjenu životnog stila, obvezno proučite tablicu s različitim vrstama prehrane i njihovim prednostima i manama kako biste provjerili donosite li razboritu odluku od koje će vaše zdravlje dugoročno uistinu profitirati.Malo o autorici: Dr. Judith Rodriguez, dipl. dijetetičarka i nutricionistica, predstojnica Katedre za prehranu i dijetetiku na Sveučilištu sjeverne Floride, posjeduje diplome iz područja nutricionizma i kulturalne / nutricionističke antropologije i više od 30 godina bavi se poučavanjem. Autorica je djela The Latino Food Lover’s Glossary („Pojmovnik za obožavatelje latinoameričke hrane“) i The Diet Selector („Kako odbrati pravi oblik prehrane“) i bivša predsjedateljica Akademije nutricionista i dijetetičara (Academy of Nutrition and Dietetics).

Želite li pročitati knjigu?Prirodna i zdrava prehrana u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rodriguez, Judith dr.. Čitati Prirodna i zdrava prehrana Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE