Muškarci su s Marsa, žene s Venere

Muškarci su s Marsa, žene s Venere - Gray, John | Caritasspiritistcenter.org

...rema knjizi Johna GrayaAutor teksta: Paul DewandreProducent: Roman Šušković-StipanovićRedatelj: Boris KovačevićScenografkinja: Tanja LackoAutor glazbe ... Muškarci su s Marsa, a žene s Venere? Glupost! - tportal ... ... MUKARCI SU SA MARSA ENE SU SAVENERE Zamislite da su mukarci s Marsa, a ene s Venere. Nekada davno, Marsovci su, gledajui kroz svoje velike teleskope, otkrili Venerijanke. Ve prvi pogled baen na lepe Venerijanke probudio je u njima oseanja koja nikada nisu imali. Takođe je utešno znati da su vaši problemi slični problemima drugih ljudi."Dr Džon GrejOduvek se znalo da se muškarci i žene razlikuju, ali tek po ... Muškarci su s marsa, žene su s venere - YouTube ... . Takođe je utešno znati da su vaši problemi slični problemima drugih ljudi."Dr Džon GrejOduvek se znalo da se muškarci i žene razlikuju, ali tek po objavljivanju ove knjige, ljudi su mogli da sagledaju razlike među polovima na pozitivan i smislen način. Muškarci su sa marsa, žene su sa... Astrodrom. psihološka astrologija. Muškarci su s Marsa, žene su s Venere. Že...

INFORMACIJA

AUTOR
Gray, John
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Muškarci su s Marsa, žene s Venere.pdf

OPIS

Četiri godine nakon što se prvi puta pojavila na listi bestsellera, knjiga dr. Johna Graya Muškarci su s Marsa, žene su s Venere – priručnik za bolje razumijevanje među spolovima još uvijek čvrsto drži prvo mjesto. Kakav je to priručnik koji je uz stotine sličnih (a svi obećavaju čudesne preobrazbe ličnosti i fantastične uspjehe u ljubavi svim svojim kupcima) jedini uspio proći onaj istinski test svakodnevnog života? Dovoljno je pročitati tek nekoliko stranica da biste se sami uvjerili kako je dr. John Gray otkrio nešto doista novo, a opet tako obično da se s tim susrećemo svakoga dana. Muškarci govore potpuno drukčijim jezikom nego žene, iako toga nisu svjesni! Riječi su im iste ali su im značenja različita. Kad bi uza se imali mali frazeološki rječnik razumjeli bi se bez poteškoća i nesuglasica. Ova je knjiga upravo to – rječnik s osnovama gramatike koji će muškarcima-Marsovcima pomoći razumjeti žene-Venerijanke. Dr. John Gray koristi suvremena otkrića u prirodnim i društvenim znanostima o razlikama među spolovima i te spoznaje primjenjuje na zbivanja u našem svakodnevnom životu tako da u ovoj knjizi svatko može naći dio sebe. U hrvatskom prijevodu Damira Biličića i s naslovnicom Tihomira Bregara, Algoritam uz ovaj svjetski bestseller pripremio je još dvije knjige dr. Johna Graya: Mars i Venera zauvijek zajedno – priručnik za uspješne trajne veze i Mars i Venera u krevetu – priručnik za seks i romantiku.

Želite li pročitati knjigu?Muškarci su s Marsa, žene s Venere u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gray, John. Čitati Muškarci su s Marsa, žene s Venere Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE