Moć ljudske energije

Moć ljudske energije - Francetić, Renata | Caritasspiritistcenter.org

...e Moć ljudske energije For Later. 0%0% found this document useful, Mark this Mo ljudske energije paljivo vas vodi k razumijevanju vas samih, vaih stavova i ponaanja, kako bi vam se otvorio ... PDF C1.2. Energetska tranzicija za održivo... ... ... II►Moć ljudske energije - Renata Francetić IZDAVAČ: Škorpion GODINA IZDAVANJA: 2016. Knjiga je. Moć ljudske energije pažljivo vas vodi k razumijevanju vas samih, vaših stavova i ponašanja, kako bi vam se otvorio put istine o tome tko ste u svojoj biti. Moć ljudske energije pažljivo vas vodi k razumijevanju vas samih, ... TESLA INTERVJU (3/3): VLADIMIR KARADŽIĆ - Analogije... - YouTube ... . Moć ljudske energije pažljivo vas vodi k razumijevanju vas samih,...

INFORMACIJA

AUTOR
Francetić, Renata
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć ljudske energije.pdf

OPIS

Moć ljudske energije pažljivo vas vodi k razumijevanju vas samih, vaših stavova i ponašanja, kako bi vam se otvorio put istine o tome tko ste u svojoj biti. Tim spoznajete da ste ovdje samo da biste učili i shvatili da svi možemo živjeti u izobilju i sreći samo je potrebno živjeti istinsku vrijednost, Ljubav, uzvišenu, pozitivnu energiju koja je sve stvorila. Bog je stvorio ljudsko tijelo savršenim. Tim smo dobili mogućnost da sve probleme koje stvorimo svojim mislima možemo i riješiti. Jedino što moramo je biti prisutni i promatrati zbivanja oko sebe te kod svake odluke pitati svoje više „Ja“ kako se postaviti prema određenom događaju ili riješiti prisutan problem. Ponašajući se u skladu s tim pozitivno djelujemo na sebe i na našu okolinu. Na taj način pomažemo našoj duši da raste, a to je razlog zbog kojeg smo se utjelovili. Moć ljudske energije pažljivo vas vodi k razumijevanju vas samih, vaših stavova i ponašanja, kako bi vam se otvorio put istine o tome tko ste u svojoj biti. Tim spoznajete da ste ovdje samo da biste učili i shvatili da svi možemo živjeti u izobilju i sreći samo je potrebno živjeti istinsku vrijednost, Ljubav, uzvišenu, pozitivnu energiju koja je sve stvorila. Svi odgovori su u nama samo moramo naučiti postavljati ispravna pitanja i odgovorit će nam se.

Želite li pročitati knjigu?Moć ljudske energije u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Francetić, Renata. Čitati Moć ljudske energije Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE