Majanska mitologija – antistres bojanka

Majanska mitologija – antistres bojanka - Beluhan, Željko | Caritasspiritistcenter.org

...a antistres bojanka ne pruža samo relaksaciju misli, već omogućava i upoznavanje s jednom od najintrigantnijih civilizacija u ljudskoj povijesti ... Majanska bojanka Archives - She ... . Živimo u ubrzanom tehnološkom svijetu, ali ono što vas čeka unutar stranica ove bojanke je odmicanje od ograničene stvarnosti i stjecanje zadovoljstva iz... Majanska antistres bojanka ne pruža samo relaksaciju misli, već omogućava i upoznavanje s jednom od najintrigantnijih civilizacija u ljudskoj povijesti. Majanska mitologija - bojanka za odrasle, Željko Beluhan Kako bismo uistinu spoznali sami sebe i poboljšali kvalitetu svoga svakodnevnoga živ ... JESENJA BALADA Antistres bojanka za odrasle - Antistres bojanka ... . Majanska mitologija - bojanka za odrasle, Željko Beluhan Kako bismo uistinu spoznali sami sebe i poboljšali kvalitetu svoga svakodnevnoga živ...

INFORMACIJA

AUTOR
Beluhan, Željko
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Majanska mitologija – antistres bojanka.pdf

OPIS

Kako bismo uistinu spoznali sami sebe i poboljšali kvalitetu svoga svakodnevnoga života, moramo pronaći način da utišamo buku vanjskoga svijeta, istražimo vlastitu maštovitost i izrazimo se na kreativan način. Ova antistresna bojanka pruža kontemplativno iskustvo koje vas vodi kroz put oslobođenja od materijalizma i cinizma. Inspiraciju za ručno rađene crteže autor ove knjige pronašao je u motivima i temama iz Majanske civilizacije. U ovom izdanju možete bojati ilustracije antičkih kalendara, jedinstvenih simbola i mitoloških bića. Svaka stranica bojanke poigrat će se vašom maštom jer uz crteže se na svakoj drugoj stranici nalaze zanimljivi podaci o religiji i kulturi nekoć napredno razvijenog društva. Majanska antistres bojanka ne pruža samo relaksaciju misli, već omogućava i upoznavanje s jednom od najintrigantnijih civilizacija u ljudskoj povijesti. Živimo u ubrzanom tehnološkom svijetu, ali ono što vas čeka unutar stranica ove bojanke je odmicanje od ograničene stvarnosti i stjecanje zadovoljstva iz proizvodnje nečega lijepoga i jedinstvenoga. Nemojte zaboraviti da je i sam proces bojanja odličan način zabave i komuniciranja sa svojim unutarnjim djetetom. Stoga uzmite svoje bojice, isključite šum vanjskoga svijeta i ispunite svoj život bojama!

Želite li pročitati knjigu?Majanska mitologija – antistres bojanka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Beluhan, Željko. Čitati Majanska mitologija – antistres bojanka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE