Pronađi i upoznaj zoološki vrt

Pronađi i upoznaj zoološki vrt

...ronađi I upoznaj - zoološki vrt. Cijena: 89,00 kn ... Pariški zoološki vrt predstavlja "blob" - vrlo neobičan... -- Sott.net ... . Pronađi I upoznaj - zoološki vrt. 1+ pronađi I upoznaj - zoološki vrt. Istražujte preslatki zoološki vrt i vježbajte oko u upoznavanju životinja iz cijeloga svijeta! 20 str., tvrdi uvez Broj knjige 89961 Cijena 89 kn Klupska cijena kn. Zoološki vrt grada Zagreba prostire se na površini od 7 hektara u južnom dijelu parka Maksimira. Afrička volijera prikazuje ptičji svijet poplavnih ravnica... Beo zoo vrt, poznat i kao Vrt dobre nade, je gr ... Zoološki Vrt ... ... Beo zoo vrt, poznat i kao Vrt dobre nade, je gradski zoološki vrt grada Beograda, koji se nalazi u okviru beogradske tvrđave, tačnije na Posetite Beogradski zoološki vrt sa porodicom, prijateljima, kolegama ili potpuno sami i upoznajte se sa najzanimljivijim živ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
1,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Pronađi i upoznaj zoološki vrt.pdf

OPIS

Od lepršavih leptira do nestašnih pingvina, u zoološkom vrtu mnogo se toga može vidjeti! Kreni i satima se zabavljaj tražeći skrivenu zebru na svakoj slici i otkrivaj zabavne činjenice o životinjama.

Želite li pročitati knjigu?Pronađi i upoznaj zoološki vrt u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Pronađi i upoznaj zoološki vrt Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE