Vedanta: Glas slobode

Vedanta: Glas slobode - Vivekananda, Svami | Caritasspiritistcenter.org

...ivekānanda. Vedānta: glas slobode. Glas slobode koji odjekuje ovim stranicama, naime, nema izvora koji bi se mogao posve jasno ustanoviti; ako ga pravilno ĉujemo, uvidjet ćemo ... Glas slobode | SDP BiH ... ... Moderna vremena :: Vedanta: Glas slobode ... ivekānanda. Vedānta: glas slobode. Glas slobode koji odjekuje ovim stranicama, naime, nema izvora koji bi se mogao posve jasno ustanoviti; ako ga pravilno ĉujemo, uvidjet ćemo... 1 SVĀMI VIVEKĀNANDA VEDĀNTA: GLAS SLOBODE Redakcija i uvod SVĀMI ĆETANANANDA Prevela s engleskoga KSENIJA PREMUR Naprijed ZAGREB, 1992. Vedānta: glas slobode. redakcija i uvod. Ne znam za bol...

INFORMACIJA

AUTOR
Vivekananda, Svami
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vedanta: Glas slobode.pdf

OPIS

Vivekananda je jednom rekao: „Ja donosim poruku Zapadu, kao što je Buddha imao poruku za Istok.“ A poruka je bila vedanta. Vedanta: glas slobode nastala je iz Vivekanandinih sabranih djela i predstavlja na jasan i koncizan način duhovnu mudrost Indije koja se razvijala tijekom pet tisuća godina. U nauku vedante nalazi se vrhunac spoznaje o istini i slobodi, o jedinstvenosti božanske i ljudske prirode i o skladu religija. Ovo je živuća vedanta koju je izložio izvanredan um.

Želite li pročitati knjigu?Vedanta: Glas slobode u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vivekananda, Svami. Čitati Vedanta: Glas slobode Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE