Tehničko uređivanje u procesu izrade knjiga

Tehničko uređivanje u procesu izrade knjiga - Zjakić, Igor | Caritasspiritistcenter.org

...ko uređivanje u procesu izrade knjige Igora Zjakića ima pet poglavlja ... Struktura i elementi uređivanja rukopisa na različitim ... . U prvom poglavlju (Grafička komunikacija) govori se o tijeku grafičke komunikacije te se opisuju realna očekivanja i Knjiga je pisana čitko i pregledno s jasno istaknutim stručnim pojmovljem, te je grafički raskošna. Ključne riječi Tehničko uređivanje; knjiga. Sažetak Knjiga je namijenjena studentima preddiplomskog, diplomskog i doktorskog studija Grafičkog fakulteta i pomaže rješavanju problema u stvarnoj grafičkoj proizvodnji. Milković, M. (ur.) (2013) Tehničko uređivanje u procesu izrade knj ... TEHNIČKO UREĐIVANJE U PROCESU IZRADE KNJIGE, Igor Zjakić ... . Milković, M. (ur.) (2013) Tehničko uređivanje u procesu izrade knjige. Tehničko uređivanje u procesu izrade knjiga.pdf. ISBN. 6813611863646. OPIS. Knjiga je namijenjena studentima preddiplomskog, diplomskog i doktorskog studija Grafičkog fakulteta i pomaže rješavanju probl...

INFORMACIJA

AUTOR
Zjakić, Igor
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tehničko uređivanje u procesu izrade knjiga.pdf

OPIS

Knjiga je namijenjena studentima preddiplomskog, diplomskog i doktorskog studija Grafičkog fakulteta i pomaže rješavanju problema u stvarnoj grafičkoj proizvodnji. Knjiga se sastoji od pet poglavlja. U prvom poglavlju govori se o tijeku grafičke komunikacije te se opisuju realna očekivanja i razvoj grafičke struke. U drugom poglavlju objašnjava se što je tehničko uređivanje i svi parametri tehničkog uređivanja koji utječu na kvalitetan grafički proizvod. Također se iznose znanja kojima se definira konačni izgled proizvoda. U trećem i četvrtom poglavlju govori se o metodama uređivanja teksta i slika tako da su detaljno navedeni parametri koji prvenstveno utječu na pad kvalitete proizvoda. U trećem poglavlju prikazani su navedeni elementi koji su djelomično preuzeti iz knjige: Tipografsko oblikovanje, ali su prilagođeni trenutnom stanju tehnologije u struci. Isto tako, u ovome i u četvrtome poglavlju postavljene su osnovne zakonitosti bez kojih grafička proizvodnja ne bi mogla postojati u kvaliteti koja se u današnje vrijeme zahtjeva na tržištu Hrvatske i Europske unije. U zadnjem poglavlju detaljno su opisani svi tehnički i tehnološki parametri proizvodnje u kojima se navode načini i metode definiranja elemenata proizvodnje, zatim se objašnjava način izračuna različitih elemenata koji definiraju ekonomski efekt tako da se postigne optimalno rješenje i omogući sama izrada proizvoda. U ovome poglavlju također su detaljno objašnjene zakonitosti kojima se općenito omogućuje izrada proizvoda bez obzira o kakvoj se vrsti proizvoda radi.

Želite li pročitati knjigu?Tehničko uređivanje u procesu izrade knjiga u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Zjakić, Igor. Čitati Tehničko uređivanje u procesu izrade knjiga Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE