Pseći trikovi s priručnikom za trening

Pseći trikovi s priručnikom za trening - Sundance, Kyra | Caritasspiritistcenter.org

...AJEŠ, nigdje ne upisuj CVC/CVV broj svoje debitne ili kreditne kartice ... Pas bježi iz dvorišta ... . Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo IBAN, ime i prezime! Opis oglasa. Priručnik sa kartica s 30 trikovima i dvd u odličnom stanju. Priručnik zajedno s karticama i DVD-om predstavlja vodič za samostalno treniranje psa u skladu s vašim vlastitim mogućnostima! Knjiga Pseći trikovi s priručnikom za trening poziva vas da naučite 30 tradicionalnih trikova i pritom bilježite napredak u učenju. Priručnik zajedno s karticama i DVD-om predstavlja vodič za samosta ... Pseći trikovi s priručnikom za trening - Interaktivni vodič kroz... ... . Priručnik zajedno s karticama i DVD-om predstavlja vodič za samostalno treniranje psa u skladu s vašim vlastitim mogućnostima! Knjiga Pseći ...

INFORMACIJA

AUTOR
Sundance, Kyra
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pseći trikovi s priručnikom za trening.pdf

OPIS

Priručnik zajedno s karticama i DVD-om predstavlja vodič za samostalno treniranje psa u skladu s vašim vlastitim mogućnostima! Knjiga Pseći trikovi s priručnikom za trening poziva vas da naučite 30 tradicionalnih trikova i pritom bilježite napredak u učenju. Priručnik: naučite temeljne koncepte u treningu pasa i primijenite ih u učenju 30 različitih trikova. Pratite napredak u učenju te istodobno i odnos s vašim psom. 30 kartica s trikovima: svaka vještina koju svladate koristi se u učenju novih izazovnih trikova. Ilustrirane kartice s trikovima pokazuju vam kako da psa naučite trikove poput ulovi, daj šapu, uzmi svoju uzicu ili počisti svoje igračke! DVD: pogledajte trikove kad ih izvodi Kyra Sundance i time vas uvodi u stvarni proces učenja koristeći metodu korak po korak koja će i početnicima omogućiti ostvarenje uspjeha. Kyra Sundance sudjelovala je u mnogim televizijskim emisijama te zabavljala gledateljstvo u mnogim zemljama. Publika je bila zadivljena nastupima u emisijama Ellen DeGeneres Show, Entertainment Tonight, Best Damn Sports Show Period te Tonight Show s Jayom Lenom gdje je voditelj Chalcy proglasio najpametnijim psom na svijetu! Uz izvođenje trikova, Kyra i Chalcy provele su mnoge godine u postizanju zavidnih rezultata na natjecanjima u poslušnosti, agilityju, skokovima, traganju i slično.

Želite li pročitati knjigu?Pseći trikovi s priručnikom za trening u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Sundance, Kyra. Čitati Pseći trikovi s priručnikom za trening Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE