Operacijska istraživanja

Operacijska istraživanja - Lukač, Zrinka | Caritasspiritistcenter.org

...tet elektrotehnike i računarstva. 1 Operacijska istraživanja ... 1 Uvod u operacijska istraživanja ... . No results found. Naslovnica. Operacijska istraživanja. Prijava. HrvatskihrEnglishen. Operacijska istraživanja. M037 (1+0+1) - 3 ECTS boda. OSNOVNE INFORMACIJE. Kolegij Operacijska istraživanja je izborni kolegij koji se izvodi u zimskom semestru pete godine... Ekonomski fakultet osijek. Operacijska istraživanja u. Operacijska istraživanja u investicijskom odlučivanju. 32. Što bi se trebalo preporučiti ako se ... operacijska istraživanja - PDF datoteke i e-knjige dostupne su za... ... . 32. Što bi se trebalo preporučiti ako se ...

INFORMACIJA

AUTOR
Lukač, Zrinka
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Operacijska istraživanja.pdf

OPIS

Knjiga je prvenstveno namijenjena studentima PMF-a, kao osnovna literatura za predmet Operacijaska istraživanja na diplomskom studiju, na smjeru Financijska i poslovna matematika. Knjigom će se moći koristiti i studenti ekonomskih fakulteta za predmet Operacijska istraživanja, a može biti korisna i poslužiti studentima tehničkih i drugih fakulteta, koji izučavaju teme obrađene u knjizi. Knjiga također može pomoići onima koji se u praksi susreću s rješavanjem različitih problema koristeći se pritom modelima i metodama operacijskih istraživanja, odnosno matematičkog programiranja i optimizacije. Šest poglavlja opisuje: – modelski pristup operacijskih istraživanja – probleme transporta i asignacije – optimizacije na mrežama – planiranje i upravljanje projektom pomoću PERT/CPM metode – cjelobrojno i višekriterijsko programiranje. U četiri dodatke opisano je sljedeće gradivo: – prikaz algoritma simpleks metode – algoritam dualne simpleks metode – simpleks metoda za problem linearnog programiranja s gornjim ogradama na varijable – programska podrška za operacijska istraživanja.

Želite li pročitati knjigu?Operacijska istraživanja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lukač, Zrinka. Čitati Operacijska istraživanja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE