Začin mog života

Začin mog života - Jong, Erica | Caritasspiritistcenter.org

...ng. Začin mog života. Stvarne žene govore o stvarnom seksu ... Začin Života Osijek - Home | Facebook ... ... Začin mog života - Erica Jong (ur.) - 45 kn ... ng. Začin mog života. Stvarne žene govore o stvarnom seksu. Redovna cijena Kakav god seks bio - dobar, naporan,težak, rutinski - svakako je iznimno važan začin u životu. Začin mog života. Stvarne žene govore o stvarnom seksu. 149,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. ZAČIN MOG ŽIVOTA količina. Dodaj u košaricu. U knjizi "Začin mog života" u izdanju Planetopije, poznata spisateljica Erica Jong za...

INFORMACIJA

AUTOR
Jong, Erica
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Začin mog života.pdf

OPIS

Stvarne žene govore o stvarnom seksuŠto žene žele kad je riječ o seksu? U ovoj odvažnoj antologiji koja slavi žensku putenost, Erica Jong zajedno s 28 priznatih autorica pokazuje da svaka žena za sebe zna odgovor na to pitanje. Kakav god seks bio – dobar, naporan, težak, rutinski – svakako je iznimno važan začin u životu. Ova je zbirka još jedan poziv ženama da odbace inhibicije i budu ono što jesu. I kao što Bessie Smith u svojoj pjesmi Sugar In My Bowl pjeva o životu u svoj njegovoj sirovosti i energiji, boli, krasoti i tuzi, i tako prihvaća ljudskost bez srama, ove priče, eseji i stripovi također nam dižu dlačice na vratu i spuštaju trnce niz kralježnicu. Svaki je doprinos ovih cijenjenih autorica sam po sebi neodoljivo slastan, a zajedno čine radosnu i odvažnu gozbu u čast ženske seksualnosti. Erica Jong je svjetski poznata pjesnikinja i spisateljica koja potpisuje brojne svjetske bestselere. Ona je jedna od prvih žena koje su se otvoreno počele baviti pitanjima položaja žene u današnjem svijetu, ženstvenosti, ljubavi, seksualne slobode i ženske osviještenosti.

Želite li pročitati knjigu?Začin mog života u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Jong, Erica. Čitati Začin mog života Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE