Pravilo o zabrani šupaka

Pravilo o zabrani šupaka - Sutton, Robert I. | Caritasspiritistcenter.org

...oga, sinula je ideja za knjigu „Pravilo o zabrani šupaka" u kojoj i koristi to mnoštvo primljenih oglednih primjera šupaka na radnim mjestima ... Ambasadori Kvinte i bh. zvaničnici razgovarali o mogućnosti... ... . Kada moram raditi s gomilom šupaka ili za njih, ni ja se osobito ne trudim pomagati. Ali kada se divim svojim nadređenima i kolegama, uložit ću velik trud u... Pravilo o zabrani šupaka. Cijena: 135,45 kn. Trenutno nedostupno. Ova knjiga, za koju je autor pomno i temeljito istražio građu, jendnostavnim jezikom progovara o neporecivoj činjenici: radna je sredina danas prepuna šupaka… Pravilo o zabrani šupaka. Kako izgraditi civilizirano radno okruženje i opstati u sredini koja nije takva. Ova knjiga, za koju je autor pomno i temelji ... Pravilo o zabrani šupaka / Planetopija - knjižara za duh, um... ... . Kako izgraditi civilizirano radno okruženje i opstati u sredini koja nije takva. Ova knjiga, za koju je autor pomno i temelji...

INFORMACIJA

AUTOR
Sutton, Robert I.
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Pravilo o zabrani šupaka.pdf

OPIS

Kako izgraditi civilizirano radno okruženje i opstati u sredini koja nije takva Ova knjiga, za koju je autor pomno i temeljito istražio građu, jendnostavnim jezikom progovara o neporecivoj činjenici: radna je sredina danas prepuna šupaka… Pitanje je kako se s tom činjenicom nositi? U prijelomnome članku objavljenom u uglednome Harvard Business Reviewu, profesor sa sveučilišta Stanford, Robert I. Sutton pozabavio se jednom tabu-temom prisutnom u svim uredima i na svim radnim mjestima u današnjem svijetu. Zaposlenici koji se nimalo ne obaziru na kolege… nasilnici u tvrtkama koji zlostavljaju ljude oko sebe… šefovi koji jednostavno ne shvaćaju. Budimo realni, u svakom uredu ima zaposlenika koji su jednostavno neuljudni, sebični, nekulturni, zlobni i kojima, kako se čini, uistinu nije stalo do toga kome će stati na žulj. Zbog takvih ljudi s usana nam se otima zdvojan usklik: Kakav šupak!

Želite li pročitati knjigu?Pravilo o zabrani šupaka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Sutton, Robert I.. Čitati Pravilo o zabrani šupaka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE