Vatrogasci 193

Vatrogasci 193

... of Vatrogasci - Oni su naši Heroji on Facebook ... Važni telefonski brojevi Hrvatska | Vatrogasci: 193 ... ... Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba ... of Vatrogasci - Oni su naši Heroji on Facebook. Senjski vatrogasci gasili požar teretnog vozila 10.08.2021. Ukupno 12 vatrogasaca (7 iz JVP Grada Senja i 5 iz DVD Senja) sa 6 vatrogasnih vozila gasilo je požar na prikolici teretnog... Dojava na 193. Požar, eksploziju, prometnu nesreću, osobe zarobljene u dizalu, akcident s opasnim Nazovite broj 193. Opišite događaj (npr. ima li plina,oružja u zg...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vatrogasci 193.pdf

OPIS

Slikovnica, vatrogasno vozilo i staza za vožnju! Ovo je knjiga o vatrogascima koja se može pretvoriti u vatrogasno vozilo ili u stazu za vožnju autićima. Uz lijepu i poučnu slikovnicu dječaci će se zabavljati i učiti, a kada dođe vrijeme igre, slikovnicu će moći složiti u malo vatrogasno vozilo ili je položiti na pod i tako dobiti stazu za igranje s autićima. Ova slikovnica 3 u 1 će rasplamsati maštu vaših malih vatrogasaca i naučiti ih kako se pravi profesionalci bore s vatrom.

Želite li pročitati knjigu?Vatrogasci 193 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Vatrogasci 193 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE