Misaone forme

Misaone forme - Besant, Annie | Caritasspiritistcenter.org

...e forme su okultni koncept. One predstavljaju bilo kakve fizičke i duhovne entitete stvorene snagom ljudske volje i duhovne energije ... Demoni | 5. strana | Forum Krstarice ... . Misaone forme. Prema učenju Hune, naše tijelo je materijalizirana misao našeg Višeg Ja, modificirana stečenim stavovima i navikama našeg svjesnog i nesvjesnog uma. Misaone forme - ASTRALNA PROJEKCIJA Bilo koji novi objekat u stvarnom svetu biva nakon nekog vremena asimiliran u astralnu dimenziju stvarnosti. Misaona forma koja je njegova reprezentacija... ... Svetlosne duhovno-misaone forme ... . Misaona forma koja je njegova reprezentacija... ...

INFORMACIJA

AUTOR
Besant, Annie
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Misaone forme.pdf

OPIS

Dobro je imati na umu da postoji skrivena strana života, da svako djelo, riječ i misao imaju svoju posljedicu u nevidljivom svijetu koji je uvijek kraj nas i da su obično ti nevidljivi rezultati od beskonačno veće važnosti od onih koji su vidljivi svima na fizičkoj razini. Mudar čovjek koji to zna, uređuje svoj život sukladno tomu i u obzir uzima čitav svijet u kojem živi, a ne samo njegovu vanjsku ljusku. Na taj način čuva sebe od beskrajnih problema i ne samo što svoj život čini sretnijim za sebe već ga čini korisnijim za druge. No, da bi to napravili treba nam znanje – ono znanje koje je snaga. Nije dovoljno samo postojati. Mi želimo živjeti inteligentno. Ali da bismo živjeli moramo znati, a da bismo znali moramo učiti. Ovdje se pred nama otvara ogromno područje ako želimo u njega ući i sakupiti plodove te Božanske Mudrosti.

Želite li pročitati knjigu?Misaone forme u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Besant, Annie. Čitati Misaone forme Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE