Ubojice s razglednice

Ubojice s razglednice - Marklund, Liza | Caritasspiritistcenter.org

...ki detektiv istražuje smrt svoje kćeri koja je brutalno ubijena dok je bila na medenom mjesecu u Londonu te zatraži pomoć skandinavske novinarke kada slične sudbine zadese i druge parove širom ... UBOJICE S RAZGLEDNICE « Kinematografi Dubrovnik ... ... Ubojice s razglednice. IZVORNO IME: The Postcard Killings. REDATELJ: Danis Tanović | ŽANR Umorstva naizgled nemaju ništa zajedničko, jedino što ih povezuje su razglednice slane dnevnim... Liza Marklund i James Patterson. Ubojice s razglednice. Prolog Pariz, Francuska I. "UISTINU JE VRLO MALENA", REKLA JE ENGLESKINJA RAZOČARANO. Mac ... Ubojice s razglednice ... . Ubojice s razglednice. Prolog Pariz, Francuska I. "UISTINU JE VRLO MALENA", REKLA JE ENGLESKINJA RAZOČARANO. Mac...

INFORMACIJA

AUTOR
Marklund, Liza
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ubojice s razglednice.pdf

OPIS

Njujorški policajac Jacob Kanon već šest mjeseci obilazi najljepše europske gradove. No, ne posjećuje ih turistički jer malo je lijepoga u ofucanim motelima – svaki muzej, svaku katedralu, promatra očima ljudi koji su mu ubili kćer. Nakon što su na odmoru u Rimu umoreni ona i zaručnik, tijela mrtvih zaljubljenih parova počinju se pojavljivati u Parizu, Kopenhagenu, Frankfurtu. Umorstva naizgled nemaju ništa zajedničko, jedino što ih povezuje su razglednice slane dnevnim novinama grada u kojima se predviđa sljedeća žrtva te slike poslane istim novinama nakon ubojstva. Nakon još jednog ubojstva u Stockholmu Kanon će se udružiti s novinarkom Dessie Larsson, koja je upravo primila još jednu razglednicu. Liza Marklund, koju su Algoritmovi čitatelji imali prilike upoznati kroz njezina tri u nas prevedena romana, švedska je ikona; megauspješna spisateljica (autorica je sedam romana, prodanih u više od devet milijuna primjeraka), novinarka, vlasnica izdavačke kuće i dobitnica više priznanja i nagrada za svoj rad – jedino što joj nije pošlo za rukom jest naći se na prvom mjestu top-liste New York Timesa kao drugi švedski pisac (nakon Stiega Larssona) kojem je to ikad pošlo za rukom. Do sada. Udruživši svoj spisateljski talent s jednim od najpopularnijih pisaca svih vremena, Jamesom Pattersonom, napisala je uzbudljiv roman koji su kritičari i čitatelji s pravom nazvali najstrašnijim trilerom koji ćete čitati na godišnjem odmoru. Ovaj književni duo desetljeća čitajte u vrsnom prijevodu Damira Biličića i s naslovnom ilustracijom Jelene Radmanović, zasluženo kao stotu, jubilarnu knjigu u najboljem nizu krimića u Hrvatskoj, NAJbiblioteci, zajedničkom projektu Algoritma i Jutarnjeg lista.

Želite li pročitati knjigu?Ubojice s razglednice u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Marklund, Liza. Čitati Ubojice s razglednice Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE