501 grad koji morate posjetiti

501 grad koji morate posjetiti

...čuje se onima koji žele posjetiti nova mjesta i upoznati kulture i običaje neobičnih destinacija u cijelom svijetu ... Top lista gradova koje morate posjetiti - Net.hr ... . Prije putovanja, prelistajte knjigu i odaberite najmjesta po vlastitom odabiru. Uz opis svakog od ovih svjetskih odredišta nalazi se niz praktičnih informacija o tome kada, kako i zašto... Dakle, šta god da očekujete od nekog grada prilikom putovanja, nema sumnje da ćete ovde pronaći mesta koja će vas oduševiti, uzbuditi i nadahnuti Pored važnih podataka i živopisnih prikaza, date su i informacije o tome kada je koji grad najbolje posetiti i koje su njegove najveće znamenitosti, kao i... Ponuda Zagreba ušla u prestižne turističke vodiče 501 Must-visit destinations i 501 Must-visit cities, koji da ... 501 mjesto koje morate posjetiti ... ... Ponuda Zagreba ušla u prestižne turističke vodiče 501 Must-visit destinations i 501 Must-visit cities, koji daju pregled ponajboljih svjetskih atrakcija. Nakon objave da su lanjski rezultati posjeta i noćenja i posjeta bili najbol...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
501 grad koji morate posjetiti.pdf

OPIS

Ova je knjiga poticaj na putovanje, na upoznavanje arhitekture, drugih kultura i običaja te načina života stanovnika svih dijelova svijeta. Opisima najzanimljivijih muzeja, crkava, trgova, građevina i znamenitosti u svakome gradu, popisom događanja tokom godine, ali i upoznavanjem sa svakodnevnim navikama stanovnika ova knjiga otkriva čar putovanja i unosi nas u atmosferu, zvukove, mirise i okuse tih mjesta. Navode se gradovi sa svih kontinenata, veliki i važni glavni gradovi velesila poput Londona, Pariza, Rima, Berlina, Delhija ili New Yorka, kulturno znameniti gradovi pod zaštitom Unesca, kao što su Trogir, Venecija ili Salzburg, ogromni megalopolisi poput Mexico Cityja i Shanghaija, gradovi s dugom tradicijom poput Jerihona i Damaska te neobični i šarmantni mali gradovi poput Ushuaije – u Južnoj Americi, najjužnijeg grada na svijetu, Gadamisa – u sjevernoj Africi, pored oaze u Sahari ili Samarkanda u Uzbekistanu u srednjoj Aziji. Neki će nas gradovi odmah očarati, ali neke ćemo naučiti cijeniti upijajući njihovu vedrinu i osobitost.

Želite li pročitati knjigu?501 grad koji morate posjetiti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati 501 grad koji morate posjetiti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE