Never more

Never more - Marinković, Ranko | Caritasspiritistcenter.org

...ore was an American heavy metal band from Seattle, Washington, formed in 1991 ... Nevermore - скачай бесплатно музыку в mp3, слушай... ... ... Nevermore - Слушать онлайн все песни и альбомы... ... ore was an American heavy metal band from Seattle, Washington, formed in 1991. The band has been inactive since 2011, due to personal issues between the band members. Subscribe today for exclusive Queen videos, including live performances, interviews, official videos, behind-the-scenes ...

INFORMACIJA

AUTOR
Marinković, Ranko
DIMENZIJA
6,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Never more.pdf

OPIS

Da su romani Kiklop i Never more srodni, to je vidljivo na prvi pogled. Komparativna raščlamba već daje naslutiti da su po mnogočemu i vrlo bliski. Bliskost, pa i srodnost tih dvaju romana prizlazi iz njihove estetičke koncepcije.Oni su primjer specifičnoga marinkovićevskoga grotesknog realizma. Iako vrijeme njihova događanja nije eksplicitno naznačeno, ono je prepoznatljivo: Never more zbiva se ubrzo, ili čak neposredno nakon Kiklopa, ali ne kao njegov nastavak nego kao samostalno djelo. Možemo zamisliti da su Melkior u Kiklopu i Mateo/Bartol u Never more donekle ista osoba, što je negdje u kritici već i natuknuto, možemo pristati i na to da obje osobe nose neke zajedničke autobiografske osobine. Možda i jest tako, ali ako i nije, ta se dva romana toliko naslanjaju jedan na drugi da ih opravdano možemo smatrati duologijom.

Želite li pročitati knjigu?Never more u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Marinković, Ranko. Čitati Never more Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE