Kabulske lastavice

Kabulske lastavice - Khadra, Yasmina | Caritasspiritistcenter.org

...e lastavice potresan je elegični roman o ljudima koji pokušavaju sačuvati ljudskost u sredini u kojoj je zadovoljstvo smrtni grijeh ... Kino: KABULSKE LASTAVICE (animirani film) SUBOTA, 26. 9. U ... ... . Živopisna… nadahnjujuća knjiga biblijske snage" Daily Telegraph Kabul Yasmine Khadre je pakao na zemlji, mjesto gladi, čamotinje i zagušljivog straha." J.M.Coetzee 'Kabulske lastavice' potresan je elegični roman o ljudima koji pokušavaju sačuvati ljudskost u sredini u kojoj je zadovoljstvo smrtni grijeh. Riječ je o ljubavnoj priči zatočenoj u vremenu terorizma. Radnja djela smještena je na ulice Kabula u vrijeme dolaska talibana n ... Download Kabulske.lastavice.2019.1080p.HDTV.x264.[ExYuSubs ... ... . Riječ je o ljubavnoj priči zatočenoj u vremenu terorizma. Radnja djela smještena je na ulice Kabula u vrijeme dolaska talibana na vlast. "Kabulske lastavice" potresan je elegični roman o ljudima koji pokušavaju sačuvati ljudskost u sredini u kojoj je zadovoljstvo smrtni grijeh. *** Yasm...

INFORMACIJA

AUTOR
Khadra, Yasmina
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kabulske lastavice.pdf

OPIS

Od dolaska talibana na vlasti, život Mohsena i njegove prelijepe žene Zunaire postupno su uništeni. Mohsenov san da postane diplomat je zauvijek razoren, a Zunaira se na ulicama Kabula ne smije pojaviti bez čadora.Na drugoj strani priče, Atiq je uzničar koji radi u ženskom zatvoru čuvajući osuđenice na smrt; tama zatvora i bijeda njegova posla ugnijezdili su mu se u duši. Atiqova žena, Musarrat, boluje od neizlječive bolesti. Životi tih četvero ljudi tijekom priče će se nerazlučivo ispreplesti kroz smrt, zatočeništvo i nevjerojatnu samopožrtvovnost. Kabulske lastavice potresan je elegični roman o ljudima koji pokušavaju sačuvati ljudskost u sredini u kojoj je zadovoljstvo smrtni grijeh. Živopisna… nadahnjujuća knjiga biblijske snage“ Daily Telegraph Kabul Yasmine Khadre je pakao na zemlji, mjesto gladi, čamotinje i zagušljivog straha.“ J.M.Coetzee Klasična ljubavna priča koja se potkrada u samo srce terora.“ New York Times Moćna ljudska priča.“ Financial Times Napeta, elegantna, očaravajuća proza… duboka i potresna.“ Guardian Yasmina Khadra, pravim imenom Mohammed Moulessehoul, rođen je u Alžiru 1955. Trideset šest godina proveo je kao profesionalni vojnik i časnik (od 1978. potporučnik) u alžirskoj vojsci. Godine 2001, nakon kraćeg boravka u Meksiku, s obitelji se nastanjuje u Aix-en-Provenceu u Francuskoj. Pseudonim Yasmina Khadra Moulessehoul je isprva uzeo kako bi izbjegao vojnu cenzuru (radi se o imenu i djevojačkom prezimenu njegove supruge). Živi kao profesionalni pisac. Njegova su djela prevedena na više od petnaest jezika.

Želite li pročitati knjigu?Kabulske lastavice u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Khadra, Yasmina. Čitati Kabulske lastavice Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE