Tradicionalni kolači 2

Tradicionalni kolači 2 - Popić, Itana | Caritasspiritistcenter.org

...NALNI KOLAČI 2 su nastavak knjige TRADICIONALNI KOLAČI i sadrže brojne nove recepate za pripremu ukusnih kolača iz svih naših krajeva ... Tradicionalni božićni kolači za nezaboravni ... - 24sata ... . Sakupljenirecepti će zasigurno uveličati razne prigode - od obiteljskih ručkova do svečanih proslava. Vjerujemo da će i TRADICIONALNI KOLAČI 2 postati dio vaše kulinarske zbirke kao neiscrpan izvor Teško je odrediti što je danas tradicionalno, a što ne. Neki su zbog sve češće pripreme postali tradicionalni premda nisu bili na stolovima naših predaka prije nekoliko stoljeća. Drugi, v ... Tradicionalni kolači 2 - Itana Popić - 150 kn ... . Neki su zbog sve češće pripreme postali tradicionalni premda nisu bili na stolovima naših predaka prije nekoliko stoljeća. Drugi, vrlo stari, proživjeli su promjene uvjetovane načinom života, pa se tako nekad uobičajene namirnice kao na primjer mast, vrlo rijetko upotrebljavaju, a pripremljen prašak za pecivo ili vanilin ... Tradicionalni kolači 2 Ita...

INFORMACIJA

AUTOR
Popić, Itana
DIMENZIJA
8,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Tradicionalni kolači 2.pdf

OPIS

TRADICIONALNI KOLAČI 2 su nastavak knjige TRADICIONALNI KOLAČI i sadrže brojne nove recepate za pripremu ukusnih kolača iz svih naših krajeva. Sakupljenirecepti će zasigurno uveličati razne prigode – od obiteljskih ručkova do svečanih proslava. Vjerujemo da će i TRADICIONALNI KOLAČI 2 postati dio vaše kulinarske zbirke kao neiscrpan izvor ideja za brojne nove kolače kojima ćete razveseliti sebe i svoje najbliže Miris svježe pečenih kolača u svakom će od nas pobuditi osjećaj ugode i zadovoljstva. Vratit će nas u djetinjstvo, oživljavajući u nama osjećaj sigurnosti i topline roditeljskog doma, kao i osjećaj svečanosti i važnosti trenutka. Jer, kolači se ne pripremaju svakodnevno, već se njima uljepšavaju svi važniji događaji u našem životu, od raznih proslava i obiteljskih okupljanja, do običnih nedjeljnih ručkova. Kolači su obavezan dio svih važnijih svečanosti i njihovo se iznošenje i posluživanje smatra kulminacijom i najsvečanijim trenutkom cijelog događaja.

Želite li pročitati knjigu?Tradicionalni kolači 2 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Popić, Itana. Čitati Tradicionalni kolači 2 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE