Vodič za preživljavanje u školi

Vodič za preživljavanje u školi - Rijavec, Majda Miljković, Dubravka | Caritasspiritistcenter.org

...a: Vodič za preživljavanje u školi. Hvala autoricama, jer su se potrudile prepoznati muke po učeniku, jer su na poučan a duhovit način dale mogućnost da škola postane ugodnije mjesto za dokazivanje vlastite pameti ... HITNO PROVERITE KAZNE, počela su izvršenja: Dug od 1.800 dinara... ... . prof. Vodič za preživljavanje u školi | Autor: Majda Rijavec, Dubravka Miljković | Izdavač: IEP, Zagreb/ D2, Karlovac | Godina izdanja: 2003. Majda Rijavec i Dubravka Miljković - Vodič za preživljavanje u školi. Nakladnik: „IEP" d.o.o. Zagreb 2003. 210 str. Meki uvez. Osobno preuzimanje u Zagrebu ili slanje Tisak paketom (troškove snosi kupac). Naslov Vodič za preživljavanje u školi (Guide for surviving in sc ... Miljkovic Rijavec - Vodic Za Prezivljavanje U Skoli | PDF ... . Nakladnik: „IEP" d.o.o. Zagreb 2003. 210 str. Meki uvez. Osobno preuzimanje u Zagrebu ili slanje Tisak paketom (troškove snosi kupac). Naslov Vodič za preživljavanje u školi (Guide for surviving in sc...

INFORMACIJA

AUTOR
Rijavec, Majda Miljković, Dubravka
DIMENZIJA
8,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za preživljavanje u školi.pdf

OPIS

SADRŽAJŠto je učenje Napravi plan Poboljšaj koncentraciju Otkrij svoj stil učenja Kako pristupiti tekstu Kako praviti bilješke Kako pisati sastavke Kako slušati na satu Mudrost pamćenja Kako se motivirati Kako smanjiti strah od ispitivanja Još neke istine o životu i učenju Profesori i što s njima Pametna upotreba roditelja Što ćeš biti kad odrasteš U čemu sam dobarKako učiti manje, a znati više? Dakle, najprije možeš otkriti tajne učenja i pamćenja. One se temelje na radu mozga. Ima tu još puno nepoznanica, ali poznato je da ne iskorištavamo ni ono što bismo mogli. Zato bi moto ove knjige mogao biti: uči malo nauči puno. U zadnjem dijelu možeš doznati o različitim vrstama sposobnosti, njihovom razvijanju i svojem osobnom razvoju. Nećemo razočarati ni one koji bi imali dobre ocjene, čak i znanje, ali im se baš ne uči. Imamo na tu temu par divnih ideja iz znanstveno fantastičnih priča. I napomena za kraj: neke stvari možda jesu napisane šaljivo, ali naš je savjet: shvati ih vrlo ozbiljno. Knjiga je namijenjena učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima. No, može poslužiti i studentima, profesorima i roditeljima.

Želite li pročitati knjigu?Vodič za preživljavanje u školi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rijavec, Majda Miljković, Dubravka. Čitati Vodič za preživljavanje u školi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE